Διαρρήκτες εισέβαλαν σε μονοκατοικία στο Διόνυσο με λεία 90.000 ευρώ - Πήραν χρυσές λίρες και ρολόγια

Διάρρηξη με λεία που φτάνει μέχρι και τα 90.000 ευρώ, σημειώθηκε σε πολυτελή μονοκατοικία που ζει ηλικιωμένο ζευγάρι, στον Διόνυσο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, το ζευγάρι έλειπε το τελευταίο δεκαήμερο από το σπίτι του και επέστρεψε την Κυριακή, διαπιστώνοντας πως άγνωστοι είχαν παραβιάσει, πιθανότατα με λοστό, το παράθυρο στο ισόγειο της μονοκατοικίας.

Άδειασαν το σπίτι, πήραν τιμαλφή και χρυσές λίρες

Οι δράστες είχαν μπει μέσα και είχαν κάνει «φύλλο και φτερό» το σπίτι, αρπάζοντας χρυσές λίρες, κοσμήματα και ακριβά ρολόγια, τα οποία βρίσκονταν κρυμμένα μέσα στο σπίτι. Οι ηλικιωμένοι πραγματοποίησαν καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Διονύσου, για την διάρρηξη στην οικεία τους.

«Έμπειροι» οι διαρρήκτες που εισέβαλαν στην μονοκατοικία στον Διόνυσο

Χαρακτηριστικό πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ότι οι δράστες γνώριζαν πως να κινηθούν, καθώς έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου έτσι ώστε να μην μπορεί να ειδοποιηθεί η εταιρεία σεκιούριτι. Στην συνέχεια πήραν τον εξωτερικό συναγερμό, τον έσπασαν και τον έβαλαν μέσα σε έναν κουβά με νερό, προκειμένου η σειρήνα που ηχεί να μην ακούγεται σε απόσταση αρκετών μέτρων. Τέλος, προανάκριση πραγματοποιεί το τοπικό αστυνομικό τμήμα, ώστε να διαλευκάνει την υπόθεση.