Άγιος Παντελεήμονας: Σοκαριστική μαρτυρία για τον «δράκο των ασανσέρ» - «Μαμά, πήγαν να με βιάσουν» (video)

Σοκάρει η μαρτυρία της μητέρας της 14χρονης που έπεσε θύμα του «δράκου των ασανσέρ» στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η μητέρα της 14χρονης, μίας εκ των δύο ανηλίκων που κατήγγειλαν πως έπεσαν θύμα του δράκου των ασανσέρ στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα μίλησε στην εκπομπή livenews και περιέγραψε τα όσα σοκαριστικά συνέβησαν στην κόρη της την περασμένη Κυριακή.

«Το έχουμε δηλώσει στην αστυνομία, έχουμε δώσει καταθέσεις. Ήταν Κυριακή 5 η ώρα, καθώς ανέβηκα πάνω στο σπίτι και ετοίμαζα τραπέζι. Μου λέει “μαμά να πάω να πάρω ένα σαμπουάν;” και της λέω “ναι παιδί μου, πήγαινε” και φεύγει το παιδί» τόνισε η μητέρα της 14χρονης μιλώντας στο mega.

«Μόλις έσβησαν τα φώτα του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος. Η ανήλικη άρχισε να φωνάζει και ο δράστης με το δεξί του χέρι, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την τραβήξει έξω από το ασανσέρ. Η ανήλικη κατάφερε να διαφύγει προς την οικία της», προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας.

«Την ώρα που είπα, “το παιδί”, το ασανσέρ ανέβαινε πάνω. Έρχεται το παιδί με φοβία και μου χτυπάει την πόρτα δυνατά και μου λέει “μαμά δεν άκουσες; Πήγαν να με βιάσουν στο ασανσέρ”. Κατεβαίνουμε όλοι κάτω, πού να τον προλάβουμε; Έγινε φτερό».

Η 14χρονη παραμένει σε κατάσταση σοκ και όπως λένε οι γονείς της, φοβάται να βγει από το σπίτι της.

Την επόμενη ημέρα, θύμα του δράστη έπεσε στην ίδια περιοχή και μία 13χρονη.

Την ακινητοποίησε και έκανε με τα δάχτυλα του χεριού του το σχήμα του όπλου για να της προκαλέσει φόβο, απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει. Ο δράστης με χρήση σωματικής βίας, χωρίς τραυματισμό, την ανάγκασε να παραμείνει εντός του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή livenews στο mega: