Μεσολόγγι: «Είχε δανείσει 2-3 φορές τον κρεοπώλη - Είχε άγχος για το αν θα του επέστρεφε τα λεφτά», λέει φίλος του Μπάμπη

Στενός φίλος του Μπάμπη Κούτσικου αποκάλυψε τι συζήτησαν στην τελευταία επικοινωνία τους πριν εξαφανιστεί και δολοφονηθεί στο Μεσολόγγι, ενώ επιβεβαιώνει ότι ο 50χρονος κρεοπώλης του χρωστούσε χρήματα και δεν τα έδινε.

Μιλώντας στο Mega, ο φίλος του Μπάμπη Κούτσικου ανέφερε ότι είχε επικοινωνήσει μαζί του λίγο πριν εξαφανιστεί και γνώριζε ότι ο 31χρονος θα πάει για κυνήγι. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ήταν γνωστό πως ο Μπάμπης είχε δανείσει 2-3 φορές λεφτά τον κρεοπώλη και εκείνος δεν του τα έδινε πίσω.

«Απλά τον είχα καλέσει να έρθει για ψήσιμο και μου είχε πει ότι με είχε ενημερώσει ότι θα πήγαινε για κυνήγι με το συγκεκριμένο άτομο. Εμένα μου λέει “θα πάω για κυνήγι στο τάδε σημείο”, του λέω “εντάξει φίλε, καλώς”. Αυτό είχε γίνει 6.30 η ώρα, είχε γίνει νωρίς. Την άλλη μέρα με πήρε η μητέρα του, επειδή με τον Μπάμπη μιλούσαμε, μήπως γνωρίζω εγώ πού είναι», είπε ο φίλος του άτυχου 31χρονου.

«Ήρεμος ήταν. Το μόνο του άγχος ήταν αυτό με τα χρήματα. Δεν είχε κάποιο άλλο άγχος. Εγώ δεν κυνηγάω καν δεν είμαι καν στην παρέα, εγώ είμαι παρέα του Μπάμπη ξεχωριστή από τους κυνηγούς. Δεν έχω σχέση εγώ με τα άτομα εκείνα», είπε επίσης.

«Δεν έχω πάρε-δώσε με αυτούς. Δεν είναι κρυφό αυτό, το ξέρει όλο το Μεσολόγγι που λέει ο λόγος, ότι του χρωστούσε χρήματα. Τον πήγαινε από μέρα σε μέρα ότι θα του τα δώσει τα λεφτά. Τα χρήματα του τα είχε ζητήσει δύο φορές, απ’ ό,τι ξέρω. Εμένα δεν μου το πολυέλεγε γιατί την πρώτη φορά τον έκραξα. Δεν μου είπε δεύτερη φορά. Δεύτερη φορά δηλαδή άργησε να μου πει όταν του ξανάδωσε χρήματα γιατί την πρώτη τον έκραξα, του είπα: “Δουλεύεις έξω μεροκάματο, ταλαιπωρείσαι για να δίνεις έτσι τα χρήματά σου;”. Ξέρω ότι τα είχε δώσει δύο φορές. Δύο ή τρεις φορές. Τρεις έμαθα τώρα εγώ συγκεκριμένα», ανέφερε ο φίλος του Μπάμπη.

Όσο για τον κρεοπώλη, που έφυγε αμέσως μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη, ο φίλος του είπε: «Ο κρεοπώλης σηκώθηκε και έφυγε. Όλοι τον ψάχναμε και αυτός ήταν χαλαρός που ήταν ο τελευταίος που ήταν μαζί του».