Μεσολόγγι: Βρέθηκε νέο φυσίγγιο στο σημείο των ερευνών – Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ

Νέο φυσίγγιο βρέθηκε σήμερα στην περιοχή των ερευνών στο Μεσολόγγι για την δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το φυσίγγιο που βρέθηκε, αλλά και οι δύο κυνηγετικές καραμπίνες του 50χρονου, θα αποσταλούν σε εργαστήριο στην Αθήνα για βαλλιστική εξέταση.

Στις έρευνες θα συμμετάσχουν και ναρκαλιευτές του στρατού και με ένα ειδικό μηχάνημα που έχει ενσωματωμένο μαγνήτη ανέλκυσης μεταλλικών αντικειμένων, θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν την καραμπίνα του θύματος ή και άλλα φυσίγγια .

Η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο δράστης να χρησιμοποίησε την καραμπίνα του 31χρονου ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και άλλοι στην υπόθεση.

Στην ΕΡΤ μίλησε η εκρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ Κ. Δημογλίδου, η οποία ανέφερε: «Η θετική εξέλιξη της ανεύρεσης της σορού του άτυχου νεαρού θα μας δώσει σίγουρα περισσότερα στοιχεία για την έρευνα. Στοιχεία τα οποία θα μπορούν να αποκλείσουν ή να αποδείξουν και τη συμμετοχή ίσως και κάποιου συνεργού στο συγκεκριμένο έγκλημα… Υπάρχει συμμετοχή στη συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια και αυτό προκύπτει από το χρονικό διάστημα το οποίο είναι περιορισμένο. Ο άνθρωπος αυτός κινήθηκε στην περιοχή και τέλεσε αυτό που έχει τελέσει και ήδη είναι προφυλακισμένος και σίγουρα κατά την άποψή μας έχει κάποιον η κάποιους οι οποίοι τον έχουν βοηθήσει να διαπράξει αυτό το ειδεχθές έγκλημα».