Χαλκίδα: Έφτασε στον ανακριτή για να απολογηθεί η δολοφόνος του 43χρονου

Λίγο μετά τις 10 σήμερα το πρωί έφτασε στα δικαστήρια η δράστις που σκότωσε τον 43χρονο ξυλουργό μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, κάτω από το σπίτι τους στη Χαλκίδα.

Η 39χρονη έφτασε στα δικαστήρια από την πίσω πόρτα και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ έκρυβε το πρόσωπό της κάτω από μία κουκούλα και μία μάσκα.

 

Σημειώνεται ότι, όπως αναφέρει το evima, λίγο πριν περάσει το κατώφλι του δικαστηρίου Χαλκίδας η 39χρονη υπήρξε μια νέα ανατροπή η οποία αφορά τους δικηγόρους της υπόθεσης. Συγκεκριμένα, την υπερασπιστική γραμμή της φερόμενης δολοφόνου του άτυχου Σάκη ανέλαβε μαζί με τον Θεμιστοκλή Κωνστιλίδη και ο γνωστός δικηγόρος από τη Χαλκίδα Δημήτρης Ανδρέου.

Πέπλο μυστηρίου σχετικά με τα κίνητρα της 39χρονης στη Χαλκίδα
Πέπλο μυστηρίου απλώνεται σχετικά με τα κίνητρα που όπλισαν το χέρι της 39χρονης να μαχαιρώσει 20 φορές και να σκοτώσει τον 43χρονο επιπλοποιό.

Ο αδελφός του 43χρονου μίλησε στον Alpha και τόνισε ότι το θύμα τού είχε εκμυστηρευτεί ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με την κατηγορούμενη: «Μου έλεγε ότι του έστελνε μηνύματα ότι θα τα πει όλα στον σύζυγό της για τη σχέση μας. Και τον ρωτούσα αν έχει σχέση μαζί της και εκείνος μου είπε “όχι”. Του λέω πες το στον σύζυγό της, μου λέει “το είπα”. Τον παρότρυνα να πάει σε δικηγόρο, μου είπε ότι πήγε. Του επισήμανα να κάνει ασφαλιστικά μέτρα και μου ανέφερε “να μην κάνω καλύτερα, γιατί άμα κάνω ασφαλιστικά, είναι σαν να παραδέχομαι τι γίνεται”».

Η σύζυγος του θύματος ανέφερε στους αστυνομικούς σχετικά με τη δολοφονία: «Δεν ξέρω για ποιο λόγο τον σκότωσε. Απ’ ό,τι ξέρω ο άνδρας μου δεν είχε προστριβές ούτε με αυτή, ούτε με τον σύζυγό της. Η συμπεριφορά του συζύγου μου δεν είχε αλλάξει τον τελευταίο καιρό».