Μεσολόγγι: Ξανά στον ανακριτή ο κρεοπώλης για τη δολοφονία του 31χρονου - Δεν τον έχουν μεταφέρει ακόμη στη φυλακή

Ενώπιον του ανακριτή Μεσολογγίου αναμένεται να οδηγηθεί, εκ νέου, ο κρεοπώλης για την υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου.

Ο κρεοπώλης, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν έχει μεταφερθεί σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα, αλλά κρατείται σε αστυνομικό τμήμα, διότι, αναμένεται να περάσει ξανά την πόρτα του ανακριτή.

Αναμένονται απαντήσεις από την ιατροδικαστική εξέταση

Την ίδια ώρα, αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του Μπάμπη Κούτσικου. Το θύμα φέρεται να δέχθηκε πυροβολισμό από κυνηγετικό όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πυροβοληθεί τουλάχιστον μία φορά, κάτι που σημαίνει ότι χτυπήθηκε από τουλάχιστον 10 σκάγια. Τα σκάγια κατά τις ίδιες πληροφορίες είχαν καθοδική πορεία και έξοδο από την πλάτη.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του κυνηγετικού όπλου με το οποίο πυροβολήθηκε ο Μπάμπης Κούτσικος, διότι, όπως εκτιμάται, θα αποτελέσει σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση.

Ακόμη, αναζητείται και το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου, διότι μέσα από την συσκευή ότι μπορεί να προκύψουν επίσης σημαντικά στοιχεία.