Πήρε προθεσμία η 38χρονη για τη δολοφονία του 43χρονου στη Χαλκίδα - «Την παρακολουθεί ψυχίατρος το τελευταίο 3μηνο»

Η 39χρονη δράστις της άγριας δολοφονίας με μαχαίρι στη Χαλκίδα πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου.

Η δράστις οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

Ο δικηγόρος της 38χρονης τόνισε στο eviaonline ότι η γυναίκα «δεν είναι σε καλή κατάσταση, είναι σοκαρισμένη, και προσπαθεί και αυτή να ηρεμήσει και να βάλει τις σκέψεις της σε μία σειρά να μπορέσει να μου μιλήσειγι αυτό».

Όπως είπε «προσπαθούμε να καταλβουμε τι έχει συμβεί, καθώς θύμα και φερόμενη ως δράστρια ήταν αγαπητά πρόσωπα στην τοπική κοινωνία. Δεν μπορούμε να καταλαβυμε πώς μία τόσο ήρεμη γυναίκα με τα δυο της παιδιά έχει οδηγηθεί σε τόσο βίαιη πράξη».

Όπως είπε μάλιστα «η γυναίκα παρακολουθείτε το τελευταίο τρίμηνο από ψυχίατρο» και γι αυτό ζητήθηκε προθεσμία για την απολογία της.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα έγινε χθες το πρωί όταν ο 43χρονος κατέβηκε από το διαμέρισμα που μένει με την σύζυγό του και κατευθύνθηκε προς το επαγγελματικό αυτοκίνητό του με σκοπό να μεταβεί στη δουλειά του. Εκεί τον περίμενε η 39χρονη η οποία τού επιτέθηκε με το μαχαίρι που κρατούσε. Τού κατάφερε κάποιες μαχαιριές και ο 43χρονος άρχισε να τρέχει στον δρόμο για να ξεφύγει. Η γυναίκα τον ακολούθησε και τον μαχαίρωσε ξανά στην αριστερή ωμοπλάτη. Ο άνδρας έπεσε κουλουριασμένος στον δρόμο.

Μάρτυρας του εγκλήματος έγινε η σύζυγος του θύματος οποία κατά τραγική ειρωνεία βρισκόταν εκείνη την ώρα στο μπαλκόνι και είδε μπροστά στα μάτια της αυτό το σοκαριστικό σκηνικό. «Τρέξτε, σκοτώνουν τον άνδρα μου», φέρεται να είπε όταν τηλεφώνησε στην ΕΛ.ΑΣ., η οποία είχε δεχθεί και άλλες κλήσεις από γείτονες που έγιναν μάρτυρες της δολοφονίας.