Μεσολόγγι: «Αυτό που έχω κάνει δεν πρόκειται να το αποκαλύψω» φέρεται να είπε ο κρεοπώλης σε κρατούμενο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Τα νέα δεδομένα έρχονται να συνθέσουν το σκηνικό τόσο σε σχέση με τον άνθρωπο που τον είδε τελευταία φορά πριν χαθούν τα ίχνη του όσο και με το τρίτο πρόσωπο-κλειδί που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, όταν ο 50χρονος κρεοπώλης προσήχθη στο τμήμα και μπήκε στο κρατητήριο ρώτησε άλλους κρατούμενους εάν γνωρίζουν πώς είναι η κατάσταση στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέφερε συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή ότι «υπήρχε άλλος κρατούμενος, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ότι ο κρεοπώλης του είπε ότι ”αυτό που έχω κάνει δεν πρόκειται να το αποκαλύψω”».

Παρέδωσε το κινητό του το τρίτο πρόσωπο «κλειδί»

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δύο φίλοι του 31χρονου Μπάμπη, κατέθεσαν στις αρχές την περασμένη Παρασκευή (12.01.2024) και χθες το βράδυ ο ένας από τους δύο κλήθηκε ξανά από την αστυνομία και παρέδωσε το κινητό του.

Οι πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν ότι ο κρεοπώλης είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί του και του έστελνε μηνύματα. Ο φίλος είχε διαγράψει τόσο τις τηλεφωνικές κλήσεις, όσο και τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον κρεοπώλη την επίμαχη χρονική περίοδο και έτσι χρειάστηκε να ανακτηθούν από τις αρχές.

Κενά και ασάφειες στις καταθέσεις του κρεοπώλη

Ο 50χρονος κρεοπώλης βρίσκεται διαρκώς στο μικροσκόπιο. Προσήχθη δύο φορές και έχει δώσει αλλεπάλληλες καταθέσεις στις οποίες έχουν διαπιστωθεί κενά και ασάφειες.

«Δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Εδώ μίλησε με τη μάνα μου την Παρασκευή, την επόμενη της εξαφάνισης και έψαχνε τον αδερφό μου, και ο τύπος σηκώθηκε το βράδυ να φύγει 2,5 ώρες μακριά ένα χωριό, οπότε ποιο ενδιαφέρον; Εγώ αν μάθαινα ότι έχει εξαφανιστεί ένας φίλος μου δεν θα έφευγα, θα έψαχνα», είπε η αδερφή του αγνοουμένου Μπάμπη.

Υπενθυμίζεται ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ενέκρινε το αίτημα του διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου για άρση του τραπεζικού απορρήτου στους λογαριασμούς τόσο του 50χρονου κρεοπώλη όσο και του 31χρονου Μπάμπη, επειδή ο κρεοπώλης ήταν ο τελευταίος που είδε και επικοινώνησε ο νεαρός για να ζητήσει πίσω τα 17.000 ευρώ που του είχε δανείσει.