Σύζυγος δράστη στον Βόλο: Δεν ήταν καλός πατέρας, δεν πιστεύω ότι ο αδελφός μου βίασε την κόρη του

Σοκ προκαλεί η αδιανόητη τραγωδία στον Βόλο, με την αποκάλυψη ενός κοριτσιού ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από άτομο της οικογένειας από πολύ μικρή ηλικία και τον πατέρα του να παίρνει τον νόμο στα χέρια και να δολοφονεί τον βιαστή.

Ο 50χρονος σκότωσε τον 33χρονο αδελφό της συζύγου του, όταν έμαθε από την κόρη του ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά από παιδάκι και την βίαζε από την ηλικία των 12 ετών ενώ τελευταία την εκβίαζε με τη δημοσιοποίηση βίντεο των βιασμών που είχε καταγράψει, για να τού δίνει χρήματα.

Ο 50χρονος έκλεισε ραντεβού θανάτου με τον 33χρονο, προφασιζόμενος βλάβη στο αυτοκίνητό του για να βρεθούν οι δυο τους. Εκεί στη μέση του δρόμου τον χτύπησε με το κοντάκι της καραμπίνας στο πρόσωπο και στη συνέχεια τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.

Ο δικηγόρος του 50χρονου μιλώντας χθες στο iefimerida εξήγησε ότι δεν υπάρχουν επαφές με την σύζυγό του, αλλά και ότι ο δράστης δεν είχε πρόθεση φόνου. Οπως είχε εξηγήσει και νωρίτερα εμφανίζεται μετανιωμένος.

Η σύζυγος του δράστη μίλησε χθες στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και κράτησε αποστάσεις από τον σύζυγό της.

Σύζυγος δράστη στον Βόλο: Δεν ήταν καλός πατέρας

«Ο άνδρας μου σκότωσε τον αδελφό μου, τι άλλο να σας πω. Αλλά ό,τι και να είχε γίνει υπάρχει ο νόμος. Δεν έπρεπε να είχε φθάσει αυτός να κάνει τέτοια πράγματα», είπε αρχικά η σύζυγός του δράστη κρατώντας αποστάσεις από εκείνον.

 

«Είμαστε μαζί 11 χρόνια, έχω ένα αγόρι μαζί του 10 ετών. Εκείνος είχε τρία κορίτσια από τον προηγούμενο γάμο του, μαζί μας ζούσαν. Τα κορίτσια είναι 28, 25 και 18. Η μικρή λένε ότι κατηγόρησε τον αδελφό μου. Εγώ δεν ήξερα τίποτα ούτε για τον αδελφό μου, ούτε για το κορίτσι, ούτε για κανέναν. Επαθε ό,τι έπαθε το κορίτσι, τα έβγαλε τώρα μέσα σε πέντε έξι ημέρες και έρχεται χθες στο σπίτι (σσ ο δράστης) να ετοιμαστεί, δηλαδή να πλυθεί, να ντυθεί, έκανε το μπάνιο του έβαλα να φάει, έλεγε θα ψάξω ποιος και τι, δεν μου είπε καν ότι είναι ο αδελφός σου και μετά φεύγει κάτω για Βόλο και στα μισά με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει έχει σκάσει το λάστιχο, δεν μπορώ, δεν έχω κανέναν, πες σε παρακαλώ στον αδελφό σου να έρθει να με βοηθήσει γιατί είμαι εδώ στην άκρη του δρόμου. Παίρνω τον αδελφό μου εγώ, όπως μου είπε, ντάξει λέει ο κακομοίρης και σηκώθηκε να πάει να τον βοηθήσει και αυτόν τον έχει σκοτώσει τώρα», είπε περιγράφοντας συνοπτικά πώς έγιναν τα πράγματα το απόγευμα της Δευτέρας.

«Δύο αδέλφια ήμασταν εγώ και αυτός και οι γονείς μου έχουν τρελαθεί», είπε στη συνέχεια ενώ έβαλε κατά του συζύγου της: «Αυτό το έγκλημα που έκανε ο άντρας μου δεν έπρεπε να το κάνει. Ο,τι και να είχε κάνει υπάρχει νόμος για κάθε πράγμα, κανείς δεν έχει δικαίωμα να σκοτώνει. Εγώ είμαι η δεύτερη γυναίκα του, έχω κάνει υπομονή με πέντε παιδιά -γιατί έχω και εγώ ένα κορίτσι από τον πρώτο μου γάμο- και εν τέλει τα κατέστρεψε όλα ο αλήτης, όλα. Το κορίτσι αυτό είναι στο Βόλο. Ο αδελφός μου ναι όλα αυτά τα χρόνια μπαινοέβγαινε στο σπίτι, όπως κάνουν όλα τα αδέλφια. Εγώ δεν κατάλαβα κάτι, τίποτα, δεν μού είπε κάτι το παιδί, δεν κατάλαβα τίποτα, τίποτα, τίποτα. Η κόρη του τα δύο τελευταία χρόνια έμενε μόνο δύο ημέρες την εβδομάδα στο σπίτι γιατί έμενε στην αδελφή του στον Βόλο γιατί έκανε φροντιστήρια. Δεν ξέρω τι έκανε το κορίτσι στο Βόλο, δεν ξέρω τι γινόταν».

Στην ερώτηση αν πιστεύει ότι ο αδελφός της βίαζε την κόρη του συζύγου της εκείνη απάντησε: «Εγώ δεν πιστεύω ότι ο αδελφός μου είχε κάνει κάτι τέτοιο, γιατί δεν ξέρω τίποτα. Αλλά και να το έχει κάνει υπάρχουν νόμοι. Δεν έπρεπε να σκοτώσει τον αδελφό μου, μας έχει σκοτώσει όλους με αυτό που έκανε, διαλύθηκαν όλα. Υπάρχουν νόμοι για να βάλουν στη θέση του τον κάθε έναν και ας ήταν και αδελφός μου. Αλλά όχι να τον σκοτώσει. Εμένα δεν μου είπε καν ότι είναι ο αδελφός σου.Οι γονείς μου ήρθαν, κλαίνε, έχουν τρελαθεί, μόνη μου πρέπει να τραβήξω όλο αυτό».

Ερωτώμενη για τη σχέση τους και τον γάμο τους, αλλά και για τον άν ήταν καλός άνθρωπος ο δράστης, η σύζυγός του απάντησε: «Ο άντρας μου δεν ήταν καλός άνθρωπος. Ο άνδρας μου έλεγε πολλά ψέμματα», είπε, υποστηρίζοντας ότι το έκρυβε και λέγοντας «και εμένα μου πήρε χρόνια να το καταλλάβω».

«Θύμωνε εύκολα;» την ρώτησε η δημοσιογράφος. «Ναι πολύ εύκολα, δηλαδή με το παραμικρό έπρεπε να πας με τα νερά του», απάντησε.

Στην ερώτηση αν ήταν καλός πατέρας η σύζυγός του απάντησε αρνητικά. «Δεν ήταν και καλός πατέρας να σου πω την αλήθεια. Γιατί ένας πατέρας δεν αφήνει τα παιδιά να πηγαίνουν όπου θέλουν και εκείνος να πηγαίνει να κυνηγά γουρούνια, πρέπει να κοιτάει τα παιδιά. Γιατί εγώ ήμουν και μάνα και πατέρας για αυτά τα παιδιά, τα άφηνε ελεύθερα. Τα παιδιά θέλουν βοήθεια και υποστήριξη όταν είναι μικρά. Δεν με άκουγε. Εγώ ήμουν και μάνα για τα κορίτσια, προσπάθησα όσο μπορούσα».