Η στιγμή που ο δράστης πυροβολεί εν ψυχρώ τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι (video)

Σοκ έχει προκαλέσει το περιστατικό με τους πυροβολισμούς κατά παρέας Κρητικών, στο Γκάζι από ομάδα -όπως φαίνεται- σκληρών ποινικών.

Οπως όλα δείχνουν η παρέα των νεαρών Κρητικών βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και για ασήμαντη αφορμή ενεπλάκη με τους επιβαίνοντες του τζιπ που δεν δίστασαν να σηκώσουν και πιστόλι.

Η παρέα των 10 Κρητικών, που βρέθηκαν στην Αθήνα για το μπάτσελορ πάρτι ενός από την παρέα που παντρεύεται τις επόμενες ημέρες, διασκέδαζε στη Νατάσα Θεοδωρίδου μέχρι τις 3 περίπου τα ξημερώματα και ακολούθως πήγε σε άλλο κλαμπ της περιοχής. Στις 6 τα ξημερώματα βγήκαν από το κλαμπ και κατευθύνθηκαν όλοι μαζί σε πιτσαρία της περιοχής. Την ώρα που οι περισσότεροι της παρέας βρίσκονταν στην πιτσαρία ξεκίνησε η συμπλοκή με τους επιβαίνοντες του τζιπ.

Φέρεται κάποιος από την παρέα να φώναξε κάποια στιγμή «εεεεεεεοοοοοοοοο» την ώρα που περνούσε το γκρι Range Rover. Δύο απο τους -κατά πληροφορίες τρεις- επιβαίνοντες του τζιπ κατέβηκε, ζήτησε το λόγο από τα παιδιά και σε κάποια στιγμή χαστούκισε τον έναν από τους Κρητικούς. Οι υπόλοιποι της παρέας των Κρητικών αντέδρασαν και τότε συνέβη το αδιανόητο, ο ένας εκ των επιβαινόντων του τζιπ έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τους τρεις Κρητικούς στο πρόσωπο, στο κεφάλι σχεδόν εξ’ επαφής.

Πρόκειται για δύο αδέλφια και έναν ακόμη φίλο τους. Τα δύο αδέλφια νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική του Γεννηματάς, σε σοβαρότερη κατάσταση, ενώ στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο φίλος τους με πιο ήπια τραύματα.

Ποιος πυροβόλησε τους Κρητικούς στο Γκάζι

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Εκβιαστών της ΕΛΑΣ το οποίο σε πρώτη φάση φέρεται να εκτιμά ότι οι δράστες είναι σκληροί ποινικοί. Το άτομο συγκεκριμένα που πυροβόλησε φέρεται να είναι γνωστό στις αρχές, ενώ φαίνεται να προκύπτουν και κάποια πρώτα στοιχεία από το όχημα που χρησιμοποιούσαν, παρότι νοικιασμένο και ενδεχομένως με πλαστές πινακίδες.

Συγκεκριμένα το όχημα από το οποίο κατέβηκαν οι δύο δράστες που επιτέθηκαν στην παρέα των Κρητικών φέρεται να χρησιμοποιείται από ομάδα σκληρών κακοποιών από την Αλβανία που σχετίζεται με τον χώρο της νύχτας.

Ερευνώνται ακόμη στοιχεία για τη σύνδεση του δράστη της επίθεσης κατά των Κρητικών με τον δράστη δολοφονίας πριν μερικούς μήνες. Ο δράστης τότε είχε ταυτοποιηθεί αλλά δεν είχε συλληφθεί καθώς είχε διαφύγει στην Αλβανία.

Στα χέρια των αρχών, κατά πληροφορίες υπάρχει και DNA ενός εκ των δραστών το οποίο βρέθηκε στο μπουφάν ενός εκ των θυμάτων.

Το βίντεο από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι

Εντωμεταξύ βίντεο που αποτυπώνει το όλο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι ένα από τα πολλά βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές και από τα οποία αναμένεται να προκύψουν πολύ σημαντικές πληροφορίες.

@alert_news.gr το βίντεο με τον δράστη που πυροβόλησε τα τρία θύματα στο Γκάζι #γκαζι #πυροβολισμοι #πυροβολισμοι_γκαζι #οπλο #gkazi #gazi #pirovolismos #astynomia #αστυνομια #κρητικοι_πυροβολισμοι #τραυματιας #ανθρωποκτονια ♬ Suspenseful and tense orchestra(1318015) – SoLaTiDo