Σε σοβαρή κατάσταση τα δύο αδέλφια από την Κρήτη που πυροβολήθηκαν στο κεφάλι έξω από κλαμπ στο Γκάζι

Στο Νοσοκομείο Γεννηματάς όπου νοσηλεύονται τα τρία θύματα της αιματηρής επίθεσης με πυροβολισμούς στο Γκάζι κατευθύνονται αυτή την ώρα οι συγγενείς των νεαρών Κρητικών.

Οι τρεις δέχθηκαν σφαίρα στο κεφάλι/πρόσωπο. Τα δύο αδέλφια έχουν πιο σοβαρά τραύματα, και έχουν παραληφθεί από τους νευροχειρουργούς. Ο 29χρονος φίλος τους είναι πιο ελαφρά τραυματισμένος και έχει παραληφθεί από τους γναθοχειρουργούς.

Ο πατέρας του 29χρονου που δέχθηκε τη μία από τις τουλάχιστον 7 σφαίρες του πιστολέρο μίλησε στο protothema.gr και τόνισε πως ο γιος του δεν είναι παιδί που μπλέκει σε καβγάδες ενώ ο ίδιος δεν έχει καμία ενημέρωση για το τι συνέβη τα ξημερώματα έξω απο το club.

«Είναι πολύ καλό παιδί, δεν έχει σχέσεις με καβγάδες και τέτοια πράγματα. Μόλις προσγείωθηκα με το αεροπλάνο και είμαι στο δρόμο για το Νοσοκομείο. Ακόμα, δεν έχω ιδέα τι έχει συμβεί», είπε ο πατέρας του 29χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φίλοι από την Κρήτη διασκέδαζαν σε μεγάλη πίστα επί της οδού Πειραιώς και λίγο μετά τις 3 τη νύχτα κατευθύνθηκαν προς το Γκάζι για να συνεχιστεί το γλέντι. Ωστόσο, το bachelor για το γάμο ενός από την παρέα που θα γίνει στις 29 Δεκεμβρίου είχε τραγική κατάληξη.

Αυτοί είναι οι δύο 29χρονοι που δέχτηκαν τα πυρά του πιστολέρο έξω από το κλαμπ. Ο τρίτος τραυματίας, 34 ετών, είναι αδελφός του ενός 29χρονου.

Πώς συνέβη ο καβγάς έξω από γνωστό κλαμπ

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στο επίκεντρο της υπόθεσης βρίσκεται μία παρέα με έξι, επτά άνδρες από την Κρήτη οι οποίοι διασκέδαζαν στην περιοχή από νωρίς καθώς ένας εξ’ αυτών πρόκειται να παντρευτεί στις 29 Δεκεμβρίου.

Η παρέα πέρασε από διάφορα νυχτερινά καταστήματα και περίπου στις 3:00 πήγαν σε κλαμπ. Κατά τις 6:00 βγήκαν και πήγαν να φάνε σε πιτσαρία που βρίσκεται στην οδό Ιακχου πλησίον από το κλαμπ Escape.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, λίγη ώρα αργότερα και ενώ δύο – τρία από τα άτομα αυτά έτρωγαν κάποιος από τους υπόλοιπους που ήταν παραδίπλα φώναξε την ώρα που περνούσε ένα ανθρακί Range Rover. Το αυτοκίνητο σταμάτησε λίγο πιο κάτω και δυο άτομα πιθανόν ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός κατέβηκαν και τους προσέγγισαν.

Ένας εκ των δυο έριξε ένα χαστούκι, σε έναν από την παρέα των Κρητικών και οι υπόλοιποι αντέδρασαν με αποτέλεσμα ο δεύτερος να βγάλει όπλο και να ρίξει προς το μέρος τους.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το ΥΔΕΖΙ.

gkazi_4
gkazi_3
gkazi_2
gkazi_1