Πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο στο Π. Φάληρο με μία νεκρή και έναν σοβαρά τραυματία - Έχασε τον έλεγχο του ΙΧ ο οδηγός

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας 65χρονος άνδρας μετά το τροχαίο στο Π. Φάληρο, όπου οδηγός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προς το παρόν, χτύπησε αυτόν και μία ακόμη πεζή, η οποία έχασε τη ζωή της ακαριαία.

Ο οδηγός του μοιραίου οχήματος, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φαίνεται να έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα να καβαλήσει το πεζοδρόμιο στην Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, χτυπώντας τους δύο πεζούς κι αφού έσπασε τα κολωνάκια που υπήρχαν στο σημείο, συγκρούστηκε με τραμ το οποίο βρισκόταν σε κίνηση, εκτροχιάζοντάς το.

Οπως είναι φυσικό προκλήθηκε πανικός, καθώς στο σημείο υπήρχε αρκετός κόσμος που περίμενε στην στάση του λεωφορείου και έτρεξε να προσφέρει την βοήθειά του στους τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός φέρεται να είπε πως πήγαινε με 40χλμ και έχασε τον έλεγχο, ωστόσο μένει να φανεί από την έρευνα της αστυνομίας και τις μαρτυρίες των ανθρώπων, που βρίσκονταν στο σημείο.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, χωρίς να γίνεται σαφές αν ο οδηγός έτρεχε ή απλά έχασε τον έλεγχο.

Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, ενώ ο άνδρας που τραυματίστηκε βαριά, διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας όπου και παραμένει νοσηλευόμενος σε σοβαρή κατάσταση.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία.

Στο νοσοκομείο πήγε για προληπτικούς λόγους και ο οδηγός, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη και κρατείται για να δώσει εξηγήσεις. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η τροχαία.