Η κακοκαιρία «χτυπά» τη Ρόδο: 25χρονος εγκατέλειψε το ΙΧ του όταν κατάλαβε ότι τον παρέσυρε το ποτάμι

Στο έλεος της κακοκαιρίας βρίσκεται η Ρόδος, όπου οι βροχοπτώσεις ξεκίνησαν τα ξημερώματα, θέτοντας σε συναγερμό τις Αρχές.

Σύμφωνα με την Ροδιακή, εξαιτίας της βροχής σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος μικρής διάρκειας, ενώ αρκετοί φωτεινοί σηματοδότες βγήκαν εκτός λειτουργίας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί πολλές κλήσεις για αντλήσεις υδάτων αλλά και για εγκλωβισμούς πολιτών εν μέσω κακοκαιρίας κυρίως μέσα στα οχήματά τους.

Όπως αναφέρει η Ροδιακή, ένας 25χρονος εγκατέλειψε την τελευταία στιγμή το αυτοκίνητό του, όταν κατάλαβε ότι τον παρέσυρε χείμαρρος.

Ο 25χρονος κατευθυνόταν στη δουλειά του και όπως δήλωσαν στη Ροδιακή συγγενικά του πρόσωπα, σε όλη τη διαδρομή κανείς δεν τον ειδοποίησε και κανείς δεν τον ενημέρωσε ότι τα ποτάμια στον συγκεκριμένο δρόμο έχουν υπερχειλίσει και είναι άκρως επικίνδυνα. Ο νεαρός εντοπίστηκε από συμπολίτη του και μαζί προσπάθησαν με όχημα 4×4 να τραβήξουν το αυτοκίνητο. Η στάθμη του ποταμού, όμως, είχε ανέβει επικίνδυνα και έτσι εγκατέλειψαν την προσπάθεια.