Η Πισπιρίγκου απολογείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας – Αίτημα εξαίρεσης της προέδρου του ΜΟΔ

Αίτημα εξαίρεσης της προέδρου του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας ενώπιον του οποίου δικάζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας καταθέτει σε λίγα λεπτά ο συνήγορος υπεράσπισης της Αλέξης Κούγιας.

Με την έναρξη της διαδικασίας και ενώ ήταν προγραμματισμένη η απολογία της κατηγορουμένης ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε ολιγόλεπτη διακοπή προκειμένου να συντάξει αίτηση εξαίρεσης της προέδρου του δικαστηρίου.
Με βάση αυτο το δεδομένο θα πρέπει πρώτα να κριθεί η αίτηση και μετά ανάλογα με την απόφαση να καθοριστούν τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.
Από νωρίς το πρωί στη δικαστική αίθουσα είναι παρόντες τόσο ο πρώην σύζυγός της κατηγορουμένης Μάνος Δασκαλάκης όσο και η οικογένεια της.

Η κατηγορούμενη η οποία αρνείται ότι σκότωσε το παιδί της θα αναπτύξει ενώπιον του δικαστηρίου τους ισχυρισμούς της και θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις δικαστών και ενόρκων για την υπόθεση. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες μέρες.

Σημειώνεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει και η δεύτερη δίκη της 35χρονης για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.