Γλυφάδα: Έκλεισε η Ποσειδώνος – Ξεκίνησε η ειδική επιχείρηση για την εξουδετέρωση της βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Έκλεισε πριν από λίγο η Λεωφόρος Ποσειδώνος και ξεκίνησε η ειδική επιχείρηση από το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς, για την εξουδετέρωση βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που εντοπίστηκε στην περιοχή της Γλυφάδας, μετά από εργασίες. Επίσης πραγματοποιήθηκε και η εκκένωση τεσσάρων πολυκατοικιών, στην οδό Ευρυάλης για λόγους ασφαλείας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Η ολική διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει και στα δύο ρεύματα της Ποσειδώνος, από τη συμβολή της με την πλατεία Βεργωτή έως τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αλίμου, καθώς και στην οδό Ευρυάλης, στη Γλυφάδα. Στην ίδια οδό θα ισχύσει επίσης απαγόρευση στάθμευσης μέχρι τις 12 το μεσημέρι σήμερα 26 Οκτωβρίου.

Αναλόγως αναμένεται να διαμορφωθούν και τα δρομολόγια των λεωφορείων, των ΚΤΕΛ και του Τραμ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «λόγω πραγματοποίησης ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης».

Αναλυτικά:

Σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Πέμπτη 26/10/2023 κατά τις ώρες 9:30΄έως 11:30΄, στα κατωτέρω οδικά τμήματα:

  • Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με την Λ. Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της.

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κατά μήκος της οδού Ευρυάλης από την Τετάρτη 25/10/2023 και ώρα 21:00΄έως την Πέμπτη 26/10/2023 και ώρα 11:30΄.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, παρακαλούνται οι οδηγοί να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.