Άγιος Παντελεήμονας: «Μπήκα μπροστά για να μην κάνει κακό στα παιδιά και με πυροβόλησε» είπε η 45χρονη στους αστυνομικούς

Έναν νεκρό και μία τραυματία άφησε πίσω του ένας 74χρονος που πυροβόλησε ζευγάρι, μέσα στο σπίτι τους και μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους στον Άγιο Παντελεήμονα τα ξημερώματα της Κυριακής (1/10).

«Είχαμε βγει σε ένα μαγαζί για φαγητό. Μαζί μας ήταν και ο 74χρονος, τον οποίο με τον σύζυγό μου γνωρίζουμε τουλάχιστον 10 χρόνια. Μετά επιστρέψαμε στην πολυκατοικία που μένουμε και ο καθένας πήγε στο διαμέρισμά του. Ο (…) ήταν μεθυσμένος» φέρεται να είπε η 45χρονη τραυματίας στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το Mega.

Και πρόσθεσε: «Λίγα λεπτά αργότερα ακούσαμε που μας χτυπούσαν το κουδούνι. Ανοίξαμε και είδαμε τον (…) να κρατά όπλο και να φωνάζει “κάτι μου ρίξατε στο ποτό και έχω γίνει χάλια”. Πριν προλάβουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει, σήκωσε το όπλο και πρυροβόλησε τον σύζυγό μου στο κεφάλι. Τα παιδιά έτρεξαν να δουν τι συνέβη. Μπήκα μπροστά για να μην τους κάνει κακό και με πυροβόλησε».

«Άκουσα την κόρη τους να φωνάζει “φονιά, σκότωσες τον πατέρα μου”» λέει γείτονας του ζευγαριού

Κάτοικος της περιοχής περιέγραψε τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν του άγριου φονικού. Τραγική φιγούρα η ανήλικη κόρη του θύματος η οποία βγήκε από την πολυκατοικία και σε κατάσταση σοκ καλούσε σε βοήθεια φωνάζοντας «φονιά φονιά, σκότωσε τον πατέρα μου». «Άκουσα τις φωνές της κοπέλας που πιθανόν ήταν η κόρη του θύματος. Το κορίτσι φώναζε “φονιά, φονιά. Βοήθεια. Σκότωσε τον πατέρα μου. Βοήθεια”. Και καλούσε από τους γείτονες βοήθεια.

Βέβαια, εκείνη την ώρα οι περισσότεροι γείτονες κοιμόνταν. Άκουσα κάτι σαν ήχο, σαν μπαμ και μετά άκουσα τα κλάματα. Έναν πυροβολισμό άκουσα εγώ, τώρα άλλοι λένε πως έπεσαν τέσσερις. Είδα τον δράστη την ώρα που τον συλλάμβαναν και έμπαινε στο περιπολικό. Δεν βγήκε αμέσως. Κανείς δεν βγήκε αμέσως, μόνο οι γυναίκες που έκλαιγαν και το παιδί. Δεν είχαμε καταλάβει στην αρχή τι έγινε και ακόμη και η Αστυνομία ρωτούσε για πολλή ώρα να μάθει ακριβώς τι έγινε», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας.