Πτώση ελικόπτερου στην Βόρεια Εύβοια

Ένα ελικόπτερο φαίνεται ότι κατέπεσε πριν από λίγο στην Βόρεια Εύβοια. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο εκτελούσε διαδρομή από Μαντούδι προς Βόλο.

Το ελικόπτερο είναι πολιτικό και κατέπεσε στην παραλία Αχλαδίου στη βόρεια Εύβοια.

 

Οι πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr κάνουν λόγο για πτώση ελικοπτέρου στην παραλία Αχλαδίου στη βόρεια Εύβοια, πάνω από την Αγία Άννα.

Σύμφωνα τώρα με την ΕΡΤ, το πολιτικό ελικόπτερο χάθηκε από τα ραντάρ περίπου στις 10.30.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο ήταν πολιτικό, τύπου Α-109 και εκτελούσε δρομολόγιο από Μαντούδι προς Βόλο όταν ξαφνικά έχασε επαφή με την Πολεμική Αεροπορία.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το ελικόπτερο, ενώ ήταν στον αέρα, άρχισε να παίρνει περίεργη κλίση, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε ένας κρότος.

Όπως δήλωσε στο evima.gr ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας «υπάρχουν πληροφορίες για πτώση ελικοπτέρου, στην παραλία Αχλαδίου, φαίνεται να είναι πολιτικό, είμαστε καθοδόν αυτή τη στιγμή στο σημείο της πτώσης».

Στο σημείο σπεύδουν ο περιφερειάρχης  Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπάνος, ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, Γιώργος Κελαϊδή της και ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

O Δήμαρχος Μαντουδίου δήλωσε στην ΕΡΤ ότι το ελικόπτερο έπεσε στην παραλία Αχλαδίου.

Σε εξέλιξη είναι αεροναυαγοσωστική επιχείρηση με Super Puma. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το ελικόπτερο έπεσε στη θάλασσα.