Στον ανακριτή οδηγείται ο 35χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του-video

Στον ανακριτή Άμφισσας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Τετάρτη (27/9) ο 38χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 65χρονο πατέρα του.

Όπως αναφέρει το nafpaktianews.gr ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα στην Άμφισσα το βράδυ της Τρίτης (26/9) από το αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου.

Ο 38χρονος εντοπίστηκε την Τρίτη (26/9) από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ευπαλίου σε περιοχή της Σεργούλας. Τον 38χρονο είχε δει γυναίκα κτηνοτρόφος της περιοχής με αίματα στα χέρια και στο σώμα του μέσα στο αυτοκίνητο του και χθες τον εντόπισε άλλος κτηνοτρόφος να κρύβεται μέσα στον στάβλο του.

Στη συνέχεια ο 38χρονος οδήγησε τις αρχές σε έναν αγροτικό δρόμο, 150 μέτρα από την εθνική οδό Αντιρρίου–Ιτέας όπου άφησε το άψυχο κορμί του 65χρονου πατέρα του.

Ο 38χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είπε στους αστυνομικούς πως ο πατέρας του τού επιτέθηκε και προσπάθησε να τον σκοτώσει. «Ήθελε αυτός να με σκοτώσει. Πήρα την πέτρα και τον χτύπησα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Το ιστορικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 38χρονος είχε βγει εκτός δρόμου με το αυτοκίνητό του στον δρόμο Τυμφρηστού – Καρπενησίου. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου.

Με ασθενοφόρο και πάλι του ΕΚΑΒ στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του, που βγήκαν «καθαρές» και πήρε εξιτήριο να φύγει για το σπίτι του.

Από εκείνο το χρονικό σημείο, το βράδυ της Τετάρτης (20/09), τα ίχνη τόσο του 38χρονου, όσο και του 65χρονου πατέρα του χάθηκαν μέχρι και σήμερα που βρέθηκαν νεκρός ο πατέρας και ζωντανός ο γιος.