Βαρύ χτύπημα της κακοκαιρίας «Daniel» στον Βόλο - Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία, ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η κατάσταση στο Βόλο όπου πλήττεται σφοδρότατα από την κακοκαιρία Daniel.

Ενας νεκρός και ένας αγνοούμενος είναι ο τραγικός απολογισμός.

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν υποχώρησε από το βάρος του νερού τοίχος του σπιτιού του, ενώ ένας ακόμη άνδρας 42 ετών αγνοείται καθώς κατά πληροφορίες παρασύρθηκε το αυτοκίνητό του απο ρέμα.

Την ίδια ώρα αποφασίστηκε η επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας στον Βόλο και την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, από τις 10:30 και μέχρι νεωτέρας, με απόφαση και εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μέσω μηνύματος του 112 που εστάλη σε όλα τα κινητά τηλέφωνα αναφέρεται ότι “με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Βόλου λόγω της εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων”.

‘Ηδη στην περιοχή η κακοκαιρία έχει παρουσιάσει επιδείνωση και η συνεχιζόμενη σφοδρή καταιγίδα έγινε εντονότερη από τις 10:30, ενώ η ορατότητα έχει περιοριστεί στο ελάχιστο.

Ενας νεκρός και ένας αγνοούμενος στον Βόλο από την κακοκαιρία

Νεκρός σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε άνδρας στην περιοχή του Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες νεκρός εντοπίστηκε και ανασύρθηκε άνδρας που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν υποχώρησε ο τοίχος του σπιτιού του στην περιοχή Αγία Αικατερίνη και τον σκότωσε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπάρχει και ένας αγνοούμενος άνδρας, 42 ετών που φέρεται να παρασύρθηκε το αυτοκίνητό του από το ρέμα στον Αγιο Γεώργιο.