Στη ΜΕΘ, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται ο συνοριοφύλακας που αυτοπυροβολήθηκε

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης ο συνοριοφύλακας που αυτοπυροβολήθηκε χθες, Κυριακή (3/9), επιχειρώντας να αυτοκτονήσει.

Όπως αναφέρει το evorsnews.gr, οι γιατροί ενημέρωσαν ήδη την οικογένεια του ότι δυστυχώς οι ελπίδες είναι μηδαμινές να βγει νικητής από την «μάχη» που δίνει, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του με το υπηρεσιακό του περίστροφο.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, ο αποπειραθείς να βάλει τέλος στη ζωή του συνοριοφύλακας κατάγεται από χωριό κοντά στην Αλεξανδρούπολη, ενώ σημειώνεται πως υπηρετεί στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας με έδρα το Χειμώνιο.

Διαμπερές τραύμα στο κεφάλι φέρει ο συνοριοφύλακας – «Μόνο με θαύμα θα διαφύγει τον κίνδυνο»
Σύμφωνα με όσα ανέφερε σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το τραύμα στο κεφάλι ήταν διαμπερές. Οι συνάδερφοί του που νωρίτερα ήταν μαζί του είχαν δει ότι δεν βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και τον επισκέφθηκαν σπίτι του, βρίσκοντάς τον σοβαρά τραυματισμένο, ενώ δίπλα του εντόπισαν το υπηρεσιακό του όπλο.

Τότε, κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο διακομίσθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Εκεί οι γιατροί αμέσως ζήτησαν την μεταφορά του στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης λόγω κρισιμότητας της κατάστασης του. Υποβλήθηκε άμεσα στη νευροχειρουγική κλινική σε επέμβαση, νοσηλεύεται στην ΜΕΘ, αλλά, όπως φαίνεται, μόνο με θαύμα θα διαφύγει τον κίνδυνο.