Η τελευταία εμφάνιση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη - Στις 6 Ιουνίου, σε εκδήλωση στο Ζάππειο

Στις 6 Ιουνίου 2023 η Μαριάννα Βαρδινογιάννη εμφανίστηκε για τελευταία φορά δημόσια στην εκδήλωση της οργάνωσης The Hellenic Initiative, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη που πέθανε σε ηλικία 80 ετών, είχε φτάσει στο χώρο της εκδήλωσης στο πλευρό του συζύγου της Βαρδή Βαρδινογιάννη που ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς και δεν έκρυψε τη συγκίνηση της για τις εικόνες από την μακρόχρονη κοινή τους διαδρομή οι οποίες προβάλλονταν στη γιγαντοοθόνη.

Οι καλεσμένοι έσπευσαν να χαιρετήσουν το ζευγάρι ενώ η Μαριάννα Λάτση γονάτισε μπροστά στην Πρόεδρο του συλλόγου Ελπίδα και είχε μαζί της μια σύντομη συνομιλία.

«Η Μαριάννα και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης είναι το καλύτερο δώρο στον Ελληνισμό , είπε ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Τζων Κουδούνης, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της THI που παρέδωσε στον επιχειρηματία την τιμητική πλακέτα, για την προσφορά του στις επιχειρήσεις και το πλούσιο φιλανθρωπικό του έργο. «Μοιραζόμαστε το ίδιο DNA και το ίδιο όραμα. Η Μαριάννα και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές του Ελληνισμού σε όλον τον κόσμο» είπε ο Κουδούνης.

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία εμφάνιση της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη:

Πηγή: iEfimerida.gr