Άλκης Καμπανός: «Δικαίωση η δικαστική απόφαση, αλλά το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω» - Συγκλονίζουν οι γονείς του

«Ευχαριστούμε την ελληνική δικαιοσύνη. Ήταν μια μεγάλη ηθική δικαίωση για την οικογένεια μας αλλά το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω». Αυτά δήλωσε η μητέρα του Άλκη Καμπανού, Μελίνα Κακουλίδου, εξερχόμενη από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με την πολύκροτη υπόθεση να φτάνει στο τέλος της μετά από μια μαραθώνια διαδικασία.

«Ευχαριστώ και εγώ από τη δική μου πλευρά, τη δικαιοσύνη και τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε σε αυτόν τον μαραθώνιο δικαστικό αγώνα. Ευχαριστώ τους δικηγόρους μας. Δεν θέλαμε την εξόντωση των δολοφόνων του Άλκη. Επιθυμούσαμε δικαιοσύνη. Υπήρξε έγκλημα και υπήρξε τιμωρία» σημείωσε από πλευράς του ο Αριστείδης Καμπανός, πατέρας του Αλκιβιάδη.
Κληθείς να σχολιάσει αν χαρακτηρίζει ως εξοντωτικές τις ποινές ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη, είπε πως οι οι ποινές ήταν στο πλαίσιο του ειδεχθούς εγκλήματος προς τον Άλκη και τα υπόλοιπα παιδιά.

Ερωτηθείς για τις πιο δύσκολες στιγμές εντός της δικαστικής αίθουσας ο κ. Καμπανός απάντησε: «Υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές μέσα στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια που κατέθεταν κυρίως οι ιατροδικαστές. Προσπαθούσα να κρατήσω την ψυχραιμία μου, μαζί με τη σύζυγο μου που μου συμπαραστάθηκε όλο αυτό το διάστημα. Νομίζω ότι επήλθε δικαίωση μετά την απόφαση του δικαστηρίου».

Οι δηλώσεις των γονιών του Άλκη: