Κάμερα έχει καταγράψει τον δολοφόνο της τρανς Κουβανής - Ψάχνουν αν είχαν οικονομικές διαφορές

Nέα δεδομένα προκύπτουν για τη δολοφονία της Άννας Ιβάνκοβα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η άτυχη 45χρονη τρανς από την Κούβα δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο σπίτι της από κάποιο άτομο που οι Αρχές εκτιμούν ότι γνώριζε πολύ καλά.

Οπως είχε γίνει γνωστό από χθες, ο δολοφόνος της Αννας μπήκε από την πόρτα του σπιτιού της, ακολούθησε πάλη σε όλο το σπίτι -αυτό προδίδουν τα ίχνη αίματος παντού- και την κατακρεούργησε με αιχμηρό αντικείμενο. Εκτιμάται ότι δύο μαχαιριές στο λαιμό ήταν οι καθοριστικές για τον θάνατό της.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε μπρούμυτα στο σαλόνι της, σε μια λίμνη αίματος, από τη σπιτονοικοκυρά της.

Μάλιστα, κάμερα στη γειτονιά φέρεται να έχει καταγράψει τον δολοφόνο της Αννας να εισέρχεται μαζί της στο σπίτι της το μεσημέρι της Κυριακής.

Στο σπίτι της έχουν βρεθεί αποτυπώματα -όχι μόνο ενός ατόμου-, αλλά για να γίνει ταυτοποίηση θα πρέπει ο δολοφόνος να είναι σεσημασμένος και να προσομοιάζει στο άτομο που έχει καταγραφεί στην κάμερα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επειδή το θύμα ήταν πολύ χτυπημένο, η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι η άτυχη Αννα γνώριζε καλά τον δολοφόνο της. Εξετάζουν ακόμη το ενδεχόμενο να είχαν οικονομικές διαφορές, γιατί ο δράστης της άγριας δολοφονίας είχε αρπάξει τα πάντα από το σπίτι. Υπενθυμίζεται ότι χθες πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν βρέθηκαν τα κινητά του θύματος.