Σοβαρό ατύχημα με τζετ σκι στην Κρήτη - 14χρονος με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις (video)

Με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, 14χρονος από τη Γερμανία που παραθέριζε με την οικογένειά του στην Ιεράπετρα.

Ο σοβαρός τραυματισμός του σημειώθηκε στην παραλία του Μακρύ Γιαλού, όταν το τζετ σκι που οδηγούσε ο πατέρας του- σύμφωνα με την ΕΡΤ- τέθηκε εκτός ελέγχου και βγήκε με ορμή στην παραλία προσκρούουντας σε ξύλινη κατασκευή.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε και ο πατέρας του νεαρού που παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου και οι δύο είχαν μεταφερθεί αρχικά, ωστόσο η σοβαρότητα της κατάστασης του 14χρονου επέβαλε την μεταφορά του στο Ηράκλειο. Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας.

Πώς συνέβη το ατύχημα

Το ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 17:00 στην παραλία του Μακρύ Γιαλού. Ο οδηγός του τζετ σκι, σύμφωνα με το neakriti.gr, είχε μπροστά του τον ανήλικο, όταν για άγνωστες μέχρι αυτή τη στιγμή συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και ξέφυγε από την πορεία του.

Μέσα σε δευτερόλεπτα εκτινάχθηκε προς την παραλία, πέφτοντας πάνω σε ξύλινη κατασκευή, η οποία χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο αναβάτες του.

Τις συνθήκες του ατυχήματος διερευνούν οι Αρχές.

Βίντεο από το radiolasithi.gr