ΚΑΤ: Ασθενής μπήκε με το αυτοκίνητό του στα Επείγοντα γιατί «δεν μπορούσε να περιμένει τον τραυματιοφορέα»

Με αυτοκίνητο μπήκε μέσα στα χώρο των Επειγόντων Περιστατικών του ΚΑΤ, ασθενής με διάστρεμμα στο πόδι, δέκα λεπτά μετά την άφιξή του στο νοσοκομείο, γιατί «δεν μπορούσε να περιμένει τον τραυματιοφορέα».

Ο πόνος, η ανυπομονησία, το μικρό μέγεθος του αυτοκινήτου του και το μεγάλο μέγεθος της ράμπας, που οδηγεί από τον προαύλιο χώρο στα Επείγοντα, λειτούργησαν με τρόπο, ώστε να μην το …πολυσκεφτεί ο τραυματισμένος άνδρας, για να εισέλθει μέσα στο νοσοκομειακό κτίριο, οδηγώντας.

Το περιστατικό συνέβη, πριν από δέκα ημέρες, αλλά η σχετική φωτογραφία, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, σήμερα.

Ήταν απόγευμα Σαββάτου, το νοσοκομείο εφημέρευε μόνο για ορθοπεδικά περιστατικά και εκείνη την ώρα το Τμήμα Επειγόντων (ΤΕΠ) ήταν σχεδόν άδειο.

Ο άνδρας της ασφάλειας ζήτησε από τον ασθενή να παρκάρει σε διπλανό χώρο και να περιμένει τον τραυματιοφορέα για να τον οδηγήσει στο ΤΕΠ, αλλά εκείνος λίγα λεπτά, αργότερα, «εισέβαλε» μέσα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο τραυματιοφορέας έφτασε σε δέκα λεπτά, ο ασθενής, ο οποίος είναι αλλοδαπός, μετέφερε το αυτοκίνητό του στον εξωτερικό χώρο, στη συνέχεια δέχθηκε τη βοήθεια των γιατρών και αποχώρησε, χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο, ούτε να χρειαστεί να κληθεί η Αστυνομία.