Συμβόλαιο θανάτου σχεδίαζαν οι δύο νεκροί στον Κορυδαλλό - Ψάχνουν ποιος ήταν ο στόχος τους

Μια νέα τροπή στις έρευνες για τη διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό φέρνουν τα ευρήματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από το κλεμμένο τζιπ που εντοπίστηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Στο μαύρο όχημα εντοπίστηκε γενετικό υλικό του 37χρονου «Ράμπο» και του 30χρονου κουνιάδου του, Βασίλη Ρουμπέτη και Διονύση Μουζακίτη αντίστοιχα, και οι Αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εκτιμούν πως σχεδίαζαν να εκτελέσουν συμβόλαιο θανάτου, αλλά τους πρόλαβαν, με αποτέλεσμα να γίνουν από επίδοξοι θύτες, θύματα.

Αρχικά, οι Αστυνομικοί εξέταζαν το σενάριο το μαύρο Qashqai να είχε κλαπεί από συνεργούς των δολοφόνων του Κορυδαλλού, οι οποίοι λειτούργησαν ως υποστηρικτική ομάδα στην εκτέλεση.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης στα καλάσνικοφ τα οποία βρέθηκαν μέσα στο όχημα και αποδείχθηκε πως ήταν «καθαρά», αλλά και το DNA στο αμάξι, δείχνουν πως ο 37χρονος και ο 30χρονος κουνιάδος του ήταν αυτοί που έκλεψαν το Qashqai και έκρυψαν σε αυτό τον βαρύ οπλισμό.

Αυτό που αναζητούν πλέον τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. είναι ποιος ήταν ο στόχος των δύο ανδρών, τι σχεδίαζαν και αν ο «Ράμπο» με τον κουνιάδο του ετοίμαζαν χτύπημα σε περιοχή κοντά στον Νέο Κόσμο.

Παράλληλα, η συγκεκριμένη εξέλιξη διαμορφώνει νέα δεδομένα και στις έρευνες της Ασφάλειας για τη μαφιόζικη επίθεση με βενζίνη στο πρατήριο υγρών καυσίμων στον Ασπρόπυργο, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βενζινάδικο ανήκει στον γιο ηγετικού στελέχους της Greek Mafia ο οποίος δολοφονήθηκε το Πάσχα του 2022 στα Δερβενοχώρια και για τον οποίον δούλευαν τα θύματα της διπλής εκτέλεσης στον Κορυδαλλό.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, αυτοί που γάζωσαν με περισσότερες από 40 σφαίρες τον 37χρονο «Ράμπο» και τον 30χρονο κουνιάδο του να συνδέονται με τους δράστες του εμπρησμού στο βενζινάδικο της οδού Μεγαρίδος θέλοντας να στείλουν ένα μήνυμα αντεπίθεσης στη συγκεκριμένη οικογένεια.