Αλιμος: Μεγάλη φωτιά σε κατάστημα επίπλων στη Λεωφ. Ποσειδώνος

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου σε ισόγειο κατάστημα επίπλων στον Αλιμο, στην παραλιακή λεωφόρο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, με σοβαρές υποψίες για εμπρησμό.

Η φωτιά ξέσπασε κατά τις 4.50 το πρωί σε πολυκατοικία επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος. στο σημείο έσπευσαν 26 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα καθώς και δύο ειδικά κλιμακοφόρα οχήματα.

Τελικά η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο περίπου μιάμιση ώρα αργότερα.

Εξαιτίας των εύφλεκτων υλικών στο κατάστημα επίπλων η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα να καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς.

Ζημιές προκλήθηκαν και σε διαμερίσματα της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το κατάστημα καθώς επίσης και σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Λόγω της φωτιάς υπήρξε διακοπή της κυκλοφορίας στη Λ. Ποσειδώνος από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μάρκου Μπότσαρη στο ρεύμα προς Πειραιά.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, ενώ διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά. Οι ένοικοι των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το κατάστημα απομακρύνθηκαν από τα διαμερίσματά τους μέσω του κλιμακοστασίου.

Σύμφωνα με βίντεο που μετέδωσε το πρωί του Σαββάτου το Mega, φαίνεται μια μοτοσυκλέτα να σταματά μπροστά στο κτίριο και ο επιβαίνων να πετά κάτι προς το κατάστημα προκαλώντας αμέσως φωτιά.