Πρόταση για τελικό Κυπέλλου στη Μυτιλήνη

Διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στη Μυτιλήνη πρότεινε ο δήμαρχος του νησιού, Στρατής Κύτελης, στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Στην ενημέρωση του δήμου υπογραμμίζεται ότι έχουν γίνει οι πρώτες ενέργειες για τις απαιτούμενες εγκρίσεις για ένα γεγονός που θα αποτελέσει σπουδαίο αθλητικό δρώμενο για το νησί της Λέσβου και το Αιγαίο Πέλαγος, εν γένει.

Εν αναμονή απόφασης από την Ομοσπονδία, κι ενώ διαθέσιμα γήπεδα είναι οι «Ζωσιμάδες» στα Γιάννενα, του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και το «Αθανάσιος Διάκος» στη Λαμία, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος δήλωσε σήμερα (4/5) ότι αν η ΕΠΟ υποβάλει αίτημα θα της διαθέσει το Πανθεσσαλικό στάδιο, υπό τους όρους που αρχικά είχαν συμφωνηθεί.

Η ανακοίνωση:

«O δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, πήρε την πρωτοβουλία και απέστειλε πρόταση στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) και στον Πρόεδρο της, Παναγιώτη Μπαλτάκο, προκειμένου να φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, ανάμεσα στις ομάδες ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Ο τελικός Κυπέλλου θα αποτελέσει ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για το νησί μας. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες ενέργειες για τις απαιτούμενες εγκρίσεις».