Νέο σοκαριστικό βίντεο από την παράσυρση ντελιβερά από μίνι βαν στα Χανιά

Ένα νέο βίντεο από το ανατριχιαστικό τροχαίο που συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Απριλίου στα Χανιά έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο υλικό, που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Flashnews, καταγράφεται καρέ-καρέ η παράσυρση της μοτοσικλέτας του ντελιβερά, μαζί με τον εργαζόμενο αναβάτη της, από το κόκκινο βαν.

Το περιστατικό έγινε στον παράλληλο δρόμο της εθνικής οδού, στο ύψος του Βαμβακόπουλου των Χανίων.

Στο νέο βίντεο φαίνεται το μίνι βαν να πέφτει πάνω στο δίκυκλο που οδηγούσε ο 56χρονος διανομέας, χωρίς να κόψει ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια τρέπεται σε φυγή, σαν να μη συνέβη τίποτα!

Μετά τη σύγκρουση, ένα αγροτικό αυτοκίνητο που περνούσε από το σημείο του τροχαίου ατυχήματος σταματά λίγο πιο κάτω και ο συνεπιβάτης του οχήματος τρέχει να βοηθήσει τον τραυματισμένο οδηγό.

Την ίδια στιγμή, ο οδηγός του αγροτικού καταδιώκει τον 46χρονο οδηγό με το κόκκινο βαν, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο. Στην καταδίωξη συμμετείχε και ένα δίκυκλο.

Χανιά: Ο οδηγός του μίνι βαν θα οδηγηθεί στον ανακριτή με βαριές κατηγορίες

Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός του κόκκινου οχήματος που παρέσυρε τον άτυχο ντελιβερά αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Χανίων την Παρασκευή (21/4), προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Ο 46χρονος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, καθώς μεταξύ του κατηγορουμένου και του διανομέα υπήρχε προσωπική διαφορά.