Άφαντος για τρίτη ημέρα ο 34χρονος μητροκτόνος, τον ψάχνουν με εκπαιδευμένα σκυλιά - Φόβοι ότι αυτοκτόνησε

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου μητροκτόνου που σκότωσε με καραμπίνα τη μητέρα του στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης και έκτοτε αγνοείται.

Για τον εντοπισμό του έχουν επιστρατευτεί ακόμη και εκπαιδευμένα σκυλιά της Αστυνομίας, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο άνδρας μπορεί να έχει βάλει τέλος στη ζωή του.

Η Αστυνομία σαρώνει την περιοχή όπου έγινε το έγκλημα στη Χαλκηδόνα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο ο 34χρονος φερόμενος ως δράστης παραμένει άφαντος. Οι άνδρες της Αστυνομίας, αφού αρχικά πήγαν τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του γιου του θύματος, στη συνέχεια ήλεγξαν το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 71χρονη γυναίκα στη θέση του συνοδηγού μέσα σε λευκό αυτοκίνητο.

Οι τελευταίες κινήσεις του 34χρονου μητροκτόνου στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, oι τελευταίες κινήσεις του δράστη έχουν καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας στη γειτονιά του. Ειδικότερα, το βράδυ της Δευτέρας, στις 21:00, φαίνεται ο άνδρας να κατεβαίνει τη Ρήγα Φεραίου, να στρίβει στην Αθανασίου Διάκου, όπου ήταν το σπίτι του, να σταματά και να χαιρετά ψύχραιμα μια γειτόνισσα. Είχε μάλιστα τα χέρια στις τσέπες και φορούσε μια κουκούλα. Περπάτησε στη συνέχεια προς το σπίτι του.

Μισή ώρα αργότερα καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, έξω από το κουρείο της γειτονιάς, ιδιαίτερα νευρικός, και πήγαινε πάνω-κάτω. Έκτοτε τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί. Οι εικόνες έχουν καταγραφεί μετά το έγκλημα, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι έγινε από τις 9 έως τις 11 το βράδυ της Δευτέρας.

Σκότωσε τη μητέρα του και περπάτησε μέχρι το σπίτι του;

Η τελευταία φορά που το άσπρο αυτοκίνητο όπου εντοπίστηκε νεκρή η μητέρα εμφανίζεται σε κάμερες της γειτονιάς είναι στις 6:30 το απόγευμα, σύμφωνα με το Mega. Υπάρχουν εκτιμήσεις ότι διέπραξε το έγκλημα και στη συνέχεια περπάτησε μέχρι το σημείο όπου βρίσκεται το σπίτι του.

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Διαψεύδονται τα περί οικονομικής διαφοράς

Σε ό,τι αφορά το τι κρύβεται πίσω από την τραγωδία και το στυγερό έγκλημα, οι πληροφορίες περί οικονομικής διένεξης για ένα ποσό 60.000 ευρώ από αποζημίωση για τον θάνατο του συζύγου και πατέρα πριν από χρόνια σε τροχαίο διαψεύδονται.\