Εφημερία δίχως ράντζα στον «Ευαγγελισμό» -«Τέρμα οι άθλιες εικόνες», αναφέρει ο διοικητής του νοσοκομείου

Μηδενικά ράντζα έχει εδώ και λίγες ημέρες στις εφημερίες του το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ενώ στόχος του υπουργείου Υγείας είναι το ίδιο να ισχύει άμεσα και στα υπόλοιπα νοσοκομεία της Αττικής.

Η πρωτοβουλία του υπουργείου Υγείας για συνέργεια κομβικών νοσοκομείων του ΕΣΥ με δημόσιες ή ιδιωτικές δομές, ώστε να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερες επικουρικές κλίνες, φαίνεται πως αποδίδει καρπούς.

Όπως δήλωσε το πρωί της Τετάρτης στο Mega o υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο «Ευαγγελισμός» στις τελευταίες εφημερίες του λειτούργησε χωρίς ράντζα, καθώς λειτούργησε και το νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ για ενίσχυση. «Την επόμενη εβδομάδα μπαίνουν δύο έως τρεις ιδιωτικές δομές που θα υποστηρίξουν τα νοσοκομεία “Λαϊκό”, “Γεννηματάς” και “Αττικόν”. Το “Αττικόν” είναι η πιο δύσκολη περίπτωση, τα υπόλοιπα νοσοκομεία έχουν λίγες επικουρικές κλίνες».

«Τέρμα οι άθλιες εικόνες, έχουμε σχέδιο»

«Ο “Ευαγγελισμός” από χθες για πρώτη φορά μηδένισε τα ράντζα και αυτός θα είναι ο κανόνας από εδώ και μπρος. Τέρμα οι άθλιες εικόνες, που πλέον θα αποτελούν εξαίρεση και πιθανά κάτι περιστασιακό για λίγες ώρες. Έχουμε σχέδιο και το υλοποιούμε», έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο διοικητής του νοσοκομείου, Αναστάσιος Γρηγορόπουλος.

Δείτε την ανάρτηση του διοικητή του «Ευαγγελισμού»