Καλαμάτα: Αυτός είναι ο «Αμερικάνος» που δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου - «Επαγγελματική» βολή σε αρτηρία

Σοκαριστική δολοφονία σημειώθηκε στην Καλαμάτα την Παρασκευή το μεσημέρι.

Η επίθεση ήταν «επαγγελματική», καθώς οι δράστες πυροβόλησαν το θύμα, έναν 47χρονο άνδρα, στο πίσω μέρος του γονάτου του, πετυχαίνοντας αρτηρία και προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία.

Πώς έγινε η δολοφονία στην Καλαμάτα

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Μega, ο 47χρονος «Αμερικάνος» οδηγούσε μηχανάκι και, όταν έφτασε στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος, στην Καλαμάτα, του έκλεισε τον δρόμο ένα αυτοκίνητο, που κινούνταν ανάποδα στον δρόμο.

Ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, ο οδηγός, κατέβηκε, πλησίασε το θύμα της επίθεσης και τον χτύπησε με τις γροθιές του. Φεύγοντας, γύρισε και τον πυροβόλησε με το όπλο του στην ιγνυακή αρτηρία, που βρίσκεται πίσω από το γόνατο. Ο 47χρονος σύρθηκε στον δρόμο και πέρασε απέναντι, ενώ το σημείο γέμισε με αίμα.

Οι δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο έφυγαν προς το κέντρο της πόλης και «εξαφανίστηκαν». Η αναζήτηση των δραστών γίνεται δυσκολότερη επειδή στο σημείο δεν υπάρχουν κάμερες.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν επιτέθηκαν στο θύμα τους δεν είχαν καν καλύψει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Αυτός είναι ο «Αμερικάνος», το θύμα της δολοφονικής επίθεσης στην Καλαμάτα

Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.


Ο 47χρονος «Αμερικάνος» που δολοφονήθηκε στην Καλαμάτα

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ το θύμα, που είχε το παρατσούκλι «Αμερικάνος» -επειδή ζούσε παλιότερα στην Αμερική-, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, με βαριές καταδίκες σε Αθήνα και Μεσσηνία, ενώ το Μega μετέδωσε ότι ήταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους.