Απίστευτες φωτογραφίες από το σημείο της καραμπόλας 13 ΙΧ και φορτηγών στην Εθνική Οδό - Επαναλειτούργησαν δύο οδικοί άξονες προς Αθήνα

Αποκαταστάθηκε μερικώς η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα. Αυτή την ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Λαμία διεξάγεται κανονικά, ενώ στο ρεύμα προς Αθήνα διεξάγεται από τη μεσαία και την αριστερή λωρίδα.

Συνολικά 13 οχήματα ενεπλάκησαν στην καραμπόλα

Υπενθυμίζεται ότι λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στο 53ο χλμο της Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του Αυλώνα, η Τροχαία είχε προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας προκειμένου να απομακρυνθούν τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα και να καθαριστεί το οδόστρωμα. Στο τροχαίο, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί λόγω της πυκνής ομίχλης που υπήρχε, ενεπλάκησαν συνολικά 13 αυτοκίνητα, εκ των οποίων τα τέσσερα φορτηγά.

Λίγο πριν από τις εννέα το πρωί λόγω της κακής ορατότητας από την ομίχλη στην Εθνική Οδό στο ύψος του Αυλώνα, προκλήθηκε καραμπόλα 13 οχημάτων, εκ των οποίων τέσσερα φορτηγά, ένα από αυτά μάλιστα το οποίο ήταν φορτωμένο βγήκε από το οδόστρωμα.
Αυτοκίνητα εγκαταλείφθηκαν στη μέση του δρόμου, ενώ άλλα ακινητοποιήθηκαν. Η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Νωρίτερα είχε σημειωθεί καραμπόλα στο ρεύμα προς Λαμία

Είκοσι λεπτά πριν την καραμπόλα των 13 οχημάτων, άλλα έξι οχήματα συγκρούστηκαν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, χωρίς όμως να διακοπεί η κυκλοφορία.

Τα στελέχη της Τροχαίας προσπαθούν να διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων και στα δυο ρεύματα της Εθνικής Οδού, ενώ αναμένεται να διεξάγουν ενδελεχή έρευνα για τις συνθήκες των ατυχημάτων.

Απίστευτες εικόνες από την καραμπόλα στην Εθνική Οδό