Στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως ένας 45χρονος για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

Ένας ακόμη άνδρας προσήλθε αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, για τη σοκαριστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ένας 45χρονος άνδρας ανέφερε στους αστυνομικούς ότι συνομιλούσε από τις αρχές Αυγούστου με κορίτσι, που πιθανότατα πρόκειται για τη 12χρονη, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής ανώνυμων γνωριμιών blindchat.

Έπειτα από την ένορκη εξέτασή του αφέθηκε ελεύθερος, με τον ίδιο να ερευνάται από τις αρχές για συμμετοχή του στην υπόθεση. Όπως προβλέπεται κατασχέθηκε το κινητό του τηλέφωνο το οποίο θα σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για εξέταση.

Πρόκειται για το δεύτερο άτομο που προσέρχεται στην Ασφάλεια, μέσα στις τελευταίες 24 ώρες και το 13ο που έχει παρουσιαστεί από την αρχή της δημοσιοποίησης της υπόθεσης. Νωρίτερα, το ίδιο είχε κάνει και ένας 39χρονος, ο οποίος διατύπωσε τους ίδιους ακριβώς ισχυρισμούς ενώπιων των αστυνομικών.

Η 12χρονη θα κληθεί να αναγνωρίσει τα πρόσωπα τους και αν αυτό συμβεί αναμένεται να εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης από την Ανακρίτρια.