Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό

Το δρομο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, η 37χρονη μητέρα της ανήλικης που βιάζονταν και εκδίδονταν στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη για το αδίκημα της συνέργειας σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της, αρνήθηκε τα πάντα επικαλούμενη και τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ηλία Μίχο, όταν πια κατάλαβε -όπως υποστηρίζει -τι συνέβαινε στην κόρη της. Η 37χρονη, ήταν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ιδιαίτερα φορτισμένη και μέσα στο γραφείο της ανακρίτριας εκλαιγε.

Σμφωνα με πληροφορίες, τόσο τα εμβάσματα σε λογαριασμό της από «πελάτες» της μικρής, όσο και τα μηνύματα του απροστάτευτου παιδιού που βίωνε τη φρίκη, που έγραφε «τα λεφτά στη μάνα μου» ήταν στοιχεία που θεωρήθηκαν από τις δικαστικές αρχές πολύ ισχυρά για να μείνει η μητέρα του παιδιού εκτός φυλακής.
Επίσης επιβαρυντικό ήταν το στοιχείο ότι το παιδάκι έλειπε πάρα πολλές ώρες από το σπίτι για να μπορεί να «ανταποκρίνεται» στα ερωτικά ραντεβού και η μητέρα του δεν δικαιολογείται να μην γνωρίζει πού το ανήλικο βρισκόταν και με ποιούς.