Παρέμβαση εισαγγελέα για το βίντεο με το «πάρτι» σε «περιπολικό» που περνάει με κόκκινο

Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας έχει μπει το βίντεο που τις τελευταίες ώρες έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο φέρεται να εμφανίζονται δύο αστυνομικοί που παραβιάζουν κόκκινους σηματοδότες με περιπολικό, έχοντας ανοιχτή τη σειρήνα και δύο γυναίκες στο πίσω κάθισμα.

Ειδικότερα, εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με το επίμαχο βίντεο που δημοσιεύτηκε  στο tik tok έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα εξεταστεί εάν το επίμαχο βίντεο είναι γνήσιο και εφόσον διαπιστωθεί ότι πράγματι πρόκειται για περιπολικό, το οποίο οδηγούν αστυνομικοί θα εξεταστεί εάν έχουν διαπράξει τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της επικίνδυνης οδήγησης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν το βίντεο είναι γνήσιο, εάν όντως έχει τραβηχτεί μέσα σε περιπολικό της αστυνομίας και εάν κάποια από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν είναι αστυνομικοί. Το σίγουρο είναι ότι το βίντεο απ’ αυτό το «πάρτι» έχει προκαλέσει σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το «περιπολικό» φαίνεται να κινείται με αναμμένους φάρους και σειρήνες. Λίγο πριν περάσει ένα κόκκινο φανάρι, ακούγονται γυναικείες φωνές από τα πίσω καθίσματα από το σημείο όπου έχουν καταγραφεί οι εικόνες του βίντεο.

Δείτε το επίμαχο βίντεο: