Villa Erini στο μαγικό Μεγανήσι – Διακοπές στο πιο όμορφο μπαλκόνι του Ιονίου

Το Μεγανήσι, ο κρυμμένος παράδεισος του Ιονίου, όπως το αποκαλούν πολλοί, αποτελεί ιδανικό προορισμό για χαλάρωση. Στους τρεις οικισμούς του, οι άνθρωποι σας περιμένουν χαρούμενοι και χαμογελαστοί να περάσετε μαζί τους ονειρικές διακοπές.

Ιδανική επιλογή για ποιοτικές διακοπές που θα σας μείνουν αξέχαστες αποτελεί η Villa Erini, μια όμορφη βίλα με θέα στο Σκορπιό και το Ιόνιο Πέλαγος, η οποία βρίσκεται στο όμορφο και γραφικό Σπαρτοχώρι. Διαθέτει ιδιωτική πισίνα, το δικό της εκκλησάκι, καθώς και όλες τις σύγχρονες ανέσεις για να σας εξασφαλίσει μια χαλαρωτική διαμονή. Η βίλα διαθέτει παράλληλα ενιαία κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι.

Στο ισόγειο υπάρχει υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Όμοια, στον πρώτο όροφο υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια που έχουν επίσης ιδιωτικό μπάνιο με ντους και μοιράζονται ένα μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Το ένα υπνοδωμάτιο έχει 2 μονά κρεβάτια και το άλλο ένα διπλό κρεβάτι. Μια όμορφη παραλία με βότσαλα απέχει μόλις 200μ. και το γραφικό Σπαρτοχώρι μόλις 1χλμ.

Πραγματοποιήστε άμεσα την κράτησή σας και απολαύστε τη μαγική θέα από το πιο όμορφο μπαλκόνι του Ιουνίου.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Κινητό τηλέφωνο κρατήσεων: +306945262123

Email κρατήσεων: villaerinimeganisi@gmail.com

Θέση επιχείρησης στους google maps: 38°39’53.4″N 20°45’10.0″E

https://goo.gl/maps/xvzmzw6AAX6hAt5K7