Η ανασκόπηση μιας συνταρακτικής χρονιάς Up'o ψηλά - Συγκλονιστικό βίντεο του Up Stories για το 2021

Το 2021 ήταν ένα συνταρακτικό έτος και για πολλούς συνανθρώπους μας ήταν μια καταστροφική – θλιβερή χρονιά.

Η χρονιά σημαδεύτηκε στην έναρξή της από την επέλαση της κακοκαιρίας «Μήδεια». Ένα σπάνιο ισχυρό καιρικό φαινόμενο που βούλιαξε κυριολεκτικά την Ελλάδα στο χιόνι. Η Μήδεια ήταν τόσο σφοδρή που έντυσε στα λευκά ακόμα και την Ακρόπολη χαρίζοντας μια από τις ομορφότερες ημέρες στην ζωή των κατοίκων της Αθήνας.

Δυστυχώς όμως άφησε πίσω της και πολλά προβλήματα αφήνοντας χωρίς ρεύμα σχεδόν ένα εκατομμύριο κάτοικους του λεκανοπεδίου για σχεδόν 15 ημέρες.

Το Μάρτιο η χώρα μας γιόρτασε τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της από τον Τούρκικο ζυγό και ενώ το καλοκαίρι πλησίαζε σιγά σιγά μια μεγάλη κατάρρευση στον Ισθμό της Κορίνθου προκάλεσα τεράστιες ζημιές στις υποδομές του και αξίζει να αναφερθεί ότι παραμένει κλειστός ακόμα και σήμερα.

Το αποκορύφωμα των τραγικών γεγονότων για το 2021 ήρθε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Αρχικά ένας ιστορικός καύσωνας έκανε την επέλαση του και κυριολεκτικά έψησε ολόκληρη την χώρα για σχεδόν 10 ημέρες ενώ αμέσως μετά καταστροφικές πυρκαγιές κατέκαψαν Αττική, Εύβοια, και Πελοπόννησο αφήνοντας πίσω τους αμέτρητες εκτάσεις καμένου δάσους και χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις ολικά κατεστραμμένα.

Στην πυρκαγιά της Αττικής και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Ιπποκράτειου πολιτείας η ομάδα Up Stories είχε την ατυχία να απολέσει και έναν στενό φίλο και μέλος της τον εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώτα, πατέρα 2 παιδιών και ενός από τους κορυφαίους τεχνικούς στον τομέα των drones στην Ελλάδα.

Ομάδα Up Stories: Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά

«Η ομάδα Up Stories σύσσωμη σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία. Ας είναι αυτή μια χρονιά ορόσημο τόσο για την πατρίδα μας όσο και για τον κάθε ένα ξεχωριστά.

Από πλευράς μου νιώθω την ανάγκη να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όσους εργάστηκαν σκληρά και για ώρες κάτω από σκληρές ορισμένες φορές συνθήκες προκειμένου το Up Stories να είναι πάντα παρόν σε όλα τα σημαντικά γεγονότα.

Γιώργο, Νίκο, Χρήστο, Φώτη, Γιώργο, Λουκά, Άρη, Πασχάλη, Βασίλη (πάντα θα μας λείπεις όμως πάντα θα είσαι και παρόν), Νίκο, Ανδρέα, Κωνσταντίνε, Θανάση σας ευχαριστώ πολύ».