Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας ο τέως βασιλιάς - Υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα και νοσηλεύεται ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ύστερα από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το argolikeseidhseis, ο 81χρονος τέως βασιλιάς υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο το απόγευμα της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου.

Αρχικά και με τα πρώτα συμπτώματα του ισχαιμικού ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος διαμένει στο Πόρτο Χέλι, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Αργά το βράδυ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr, ξεκίνησε η μεταφορά του σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας.

Ο τέως μονάρχης της Ελλάδας, ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Ερμιονίδα, διακομίσθηκε αργά το απόγευμα στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όπου του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές βοήθειες και σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας του, όπως σημειώνει το τοπικό μέσο.

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος | Athens Voice

Είχε υποστεί και στο παρελθόν εγκεφαλικό ο Κωνσταντίνος

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, έχει υποστεί και κατά το παρελθόν εγκεφαλικό επεισόδιο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Στο πλευρό του βρίσκονται ο γιος του Νικόλαος και η σύζυγός του Άννα Μαρία.

Πριν λίγο καιρό ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος είχε δώσει το παρόν στο γάμο του μικρότερου γιου του Φιλίππου με την Νίνα Φλορ. Ένας γάμος που τελέστηκε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 στη Μητρόπολη Αθηνών, με υψηλούς προσκεκλημένους απ’ όλον τον κόσμο, που βρέθηκαν στην Αθήνα και συμμετείχαν σε τριήμερους εορτασμούς για το ευτυχές γεγονός.