Σε κρίσιμη κατάσταση ο Γ. Τράγκας - Τα νέα στοιχεία για την υγεία του

Καθοριστικό για τη ζωή του, τα τρέχοντα εικοσιτετράωρα.

Ως εξαιρετικά σοβαρή χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα, που παραμένει διασωληνωμένος, με κορωνοϊό, άνθρωποι από το περιβάλλον του, ενώ καθοριστικά είναι για τη ζωή του, τα τρέχοντα εικοσιτετράωρα.

Σύμφωνα με τον Πάρι Κουρτζίδη, «η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων». Ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος καταλήγει τονίζοντας ότι ο σκληρός μαχητής Γιώργος Τράγκας «συνεχίζει να το παλεύει! Εύχομαι από καρδιάς και ειλικρινά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρει να νικήσει!».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τράγκας είναι ανεμβολίαστος και ότι πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη.

Η ανάρτηση του Πάρι Κουρτζίδη για τον Γιώργο Τράγκα:

Ο κ. Τράγκας, που ακριβώς πριν από μια εβδομάδα εισήχθη στο «Σωτηρία» έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό, παραμένει διασωληνωμένος και οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να απορέψουν την επιδείνωση.

Όπως ανέφερε σε νέα ενημέρωσή του, ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», «η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος ΓιώργοςΤράγκας η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ».