Έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά - Ήταν μόλις 56 ετών

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Τέσσερα λεπτά μετά τις 12:00 σήμερα το μεσημέρι, κατέληξε η Φώφη Γεννηματά ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στον Ευαγγελισμό, που εξέδωσε μόλις ανακοίνωση για την τραγική απώλεια, που έχει συγκλονίσει την χώρα. Η Φώφη Γεννηματά ήταν μόλις 56 χρόνων και τις τελευταίες ημέρες, αναμενόταν να βγει από το νοσοκομείο. Η κατάστασή της όμως επιδεινώθηκε ραγδαία το βράδυ της Κυριακής και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, έφυγε από τη ζωή

Η Φώφη Γεννηματά έδωσε με γενναιότητα για δεύτερη φορά μάχη με τον καρκίνο και συζητείτο ότι θα έπαιρνε εξιτήριο. Αυτό όμως ως το βράδυ της Κυριακής 24 Οκτωβρίου 2021, όταν η υγεία της επιδεινώθηκε ραγδαία και ταχύτατα μέσα στις τελευταίες ώρες, οδηγώντας δυστυχώς μία ακόμα μαχήτρια της ζωής στον θάνατο.

Εισήχθη στον Ευαγγελισμό στις 12 Οκτωβρίου με υποτροπή της βασικής νόσου, αλλά η μάχη ήταν άνιση, δυστυχώς.

Πέθανε η Φώφη Γεννηματά - ΤΑ ΝΕΑ

Αποβίωσε στις 12:04 στον Ευαγγελισμό – Νοσηλεύτηκε για δύο εβδομάδες, δίνοντας την ύστατη μάχη της με τον καρκίνο

Έχει ήδη ενημερωθεί ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη διακοπή των εργασιών κοινοβουλευτικών ελέγχων. Ο πολιτικός κόσμος και οι πολίτες της χώρας, είναι συγκλονισμένοι και οι σκέψεις όλων μας, είναι στους οικείους της, τα τρία παιδιά και τον σύζυγό της.  Σοκάρει δε, το γεγονός πως ο η μητέρα της Κάκια, είχε νικηθεί από τον καρκίνο στα 54 της χρόνια, ο πατέρας της Γιώργος Γεννηματάς 7 μόλις μήνες μετά τη σύζυγό του, στα 55 και σήμερα η ίδια στα 56 της, αφότου νοσηλεύθηκε για 14 μόλις ημέρες.

Παράλληλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σε ένδειξη πένθους ακύρωσε την σημερινή τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ενώ βροχή πέφτουν τα μηνύματα οδύνης πολιτικών όλων των παρατάξεων.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-10/fofi-gennimata-anakoinosi-thanatou.png.webp?itok=OP5zSKWx

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Ευαγγελισμός για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά

«Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ. στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της».

Θάνος Πλεύρης: Έδωσε γενναία μάχη κατά της ασθένειας της

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της Φώφης Γεννηματά για το θάνατό της προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

 

Ο κ.Πλεύρης έγραψε στο Twitter: Δυστυχώς πριν από λίγο απεβίωσε η Φώφη Γεννηματά, μαχόμενη γενναία κατά της ασθένειας της. Τα θερμά μου Συλλυπητήρια στην οικογένεια της.