Τέλος στο θρίλερ με τον αγνοούμενο οδηγό στο Πικέρμι - Εντοπίστηκε σώος

Τέλος στο θρίλερ με τον αγνοούμενο άνδρα στο Πικέρμι, ο οποίος αγνοείτο από τη στιγμή που το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από ρέμα, μετά τα έντονα φαινόμενα που προκάλεσε στην περιοχή αλλά και ολόκληρο το Λεκανοπέδιο η κακοκαιρία «Μπάλλος».

Η κινητοποίηση της ΕΜΑΚ ξεκίνησε μετά από τηλεφώνημα πολίτη στο «112», ο οποίος ανέφερε ότι είδε να παρασύρεται ΙΧ αυτοκίνητο από ρέμα, όταν επιχείρησε να περάσει ιρλανδική διάβαση στην περιοχή Ήμερος Πεύκος στο Πικέρμι Αττικής. Στο σημείο μετέβησαν άμεσα 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα και ομάδα της ΕΜΑΚ που κάνουν έρευνες στην περιοχή.

Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είχε εγκαταλείψει το τζιπ του, όταν φούσκωσε το ρεύμα, με αποτέλεσμα το όχημα να παρασυρθεί από τα νερά. Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι ο άνδρας επέστρεψε σπίτι του στη Νέα Μάκρη, όπου και τον εντόπισαν οι αρχές.

Ο οδηγός θα μεταβεί στο Πικέρμι για να υποδείξει το σημείο όπου το ρέμα παρέσυρε το τζιπ, ώστε να αποκλειστεί η εκδοχή να έχει παρασυρθεί κάποιο άλλο  αυτοκίνητο και να ταυτοποιηθεί πως αυτός είναι όντως ο άνθρωπος που αναζητούσαν.