Βίντεο ντοκουμέντο με τον Ιρακινό τζιχαντιστή που συνελήφθη στην Αθήνα - Με όπλο στα χέρια δίπλα από τρομοκράτες του ISIS

Σε βίντεο των New York Times, το οποίο είχε δημοσιευθεί το 2014, εμφανίζεται ο 34χρονος Ιρακινός που συνελήφθη στην Αθήνα με την κατηγορία ότι συνδέεται με τον ISIS, στο οποίο φαίνεται να κρατά όπλο, ενώ στέκεται δίπλα σε άλλους τρομοκράτες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το συγκεκριμένο βίντεο επιβεβαιώνει ότι ο 34χρονος ήταν τζιχαντιστής και επικίνδυνος επί σειρά ετών. Ο ίδιος , σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρισκόταν στις εμπόλεμες ζώνες και υιοθετούσε την βίαιη και δολοφονική ρητορική των τζιχαντιστών.

Πρόκειται για ένα από τα βίντεο που είχαν τραβήξει οι ίδιοι οι τζιχαντιστές ώστε κάνουν επίδειξη δύναμης. Σε αυτό ο 34χρονος παρουσιάζεται οπλισμένος, δίπλα από άλλους τζιχαντιστές, μέλη του ISIS.

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος οδηγήθηκε την Τρίτη στον Εισαγγελέα. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που αφορά στην ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση.

Ο συλληφθείς ζούσε μαζί με τη γυναίκα και τα τέσσερα παιδιά του σε διαμέρισμα στην Ομόνοια, όπου συνελήφθη από πάνοπλους άντρες της Αντιτρομοκρατικής, ύστερα από πληροφορία που διαβιβάστηκε στην ΕΥΠ για την παρουσία του στη χώρα μας.