19χρονη εντοπίστηκε κρυμμένη στη ντουλάπα του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στο Αγρίνιο

Κρυμμένη σε ντουλάπα στο σπίτι-κοινόβιο του 49χρονου ιερέα στο Αγρίνιο, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης και παιδική πορνογραφία, βρέθηκε μια 19χρονη κοπέλα, κατά την επιχείρηση σύλληψής του από τις αρχές την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας lawnorder.gr, η 19χρονη έδειχνε φοβισμένη, ωστόσο δεν απάντησε στους ανακριτικούς υπαλλήλους ώστε να καταγγείλει κάτι σχετικά με τον ιερέα, αλλά αντιθέτως μίλησε με καλά λόγια για εκείνον.

Σε συρτάρια στο κλιμακοστάσιο οι αστυνομικοί βρήκαν το απολυτήριο Γενικού Λυκείου Αγρινίου του κοριτσιού και τρία προσωπικά της ημερολόγια με ιδιόχειρες σημειώσεις όπου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μνημόνευε τους «γέροντες», «τις βόλτες με τον πατερούλη», «μηνύματα» και το «μασάζ», που εκτιμούν οι αστυνομικοί από τις καταγγελίες δύο άλλων κοριτσιών, ότι τις υπέβαλε για να διώξει τα μάγια.

Σε άλλο σημείο του σπιτιού οι αστυνομικοί εντόπισαν έντυπο με τίτλο «ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ». Στο χολ βρήκαν ένα να τετράδιο, ροζ χρώματος με ιδιόχειρες σημειώσεις, εντός του οποίου υπήρχε ένα περιτύλιγμα σοκολάτας το οποίο ανέγραφε ιδιοχείρως «Χ……. γλυκιά, Χρόνια πολλά».

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στο οπισθόφυλλο υπήρχε επικολλημένος και περιτυλιγμένος με αλουμινόχαρτο αυτοσχέδιος φάκελος, ο οποίος αναφέρονταν στη μέθοδο αποτροπής της μαγείας.

Σε έναν τους πολλούς υπολογιστές που κατασχέθηκαν και χρησιμοποιούσε ο κατηγορούμενος βρέθηκε βιντεοληπτικό υλικό με πορνογραφικό περιεχόμενο. Επίσης, στο σκληρό δίσκο βρήκαν φωτογραφικό υλικό που απεικονίζει γυμνά σημεία ανήλικων κοριτσιών.