Σοκάρει η ομολογία του συζύγου της Καρολάιν: «Moυ ζήτησε να φύγω από το κρεβάτι και την έπνιξα»

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου και σύζυγου της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στις 11 Μαΐου, δίπλα στο 11 μόλις μηνών μωρό τους μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, ο οποίος παραδέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης, μετά από μαραθώνια κατάθεση, ότι εκείνος είναι ο δολοφόνος της συζύγου του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος πιλότος είπε στους αστυνομικούς ότι το μοιραίο βράδυ διαπληκτίστηκαν και ότι αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο 32χρονος πιλότος υποστήριξε ότι μετά από ακόμη έναν τσακωμό σκότωσε τη γυναίκα του εν βρασμώ ψυχής. Όπως ανέφερε ο ίδιος, κατά τη διάρκεια του άγριου καβγά τους η Καρολάιν του ζήτησε να φύγει από το κρεβάτι τους και την ίδια ώρα η 20χρονη από τα νεύρα της πέταξε απότομα και με δύναμη το μωρό στην κούνια.

Τότε, σύμφωνα πάντα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος, ήρθαν στα χέρια και εκείνος την πίεσε με δύναμη στο πρόσωπο και στη μύτη, με αποτέλεσμα να της αφαιρέσει τη ζωή, πνίγοντάς την.

Ο νεαρός άνδρας απέδωσε την πράξη του στις κακές σχέσεις που είχε με την 20χρονη τον τελευταίο καιρό και στον τσακωμό που είχαν το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαΐου, όταν η Καρολάιν τον απείλησε ότι θα χωρίσουν και θα φύγει από το σπίτι, παίρνοντας μαζί της την 11 μηνών κορούλα τους.

Συμπλήρωσε δε ότι όλα τα υπόλοιπα που ακολούθησαν, δηλαδή η υποτιθέμενη ληστεία, τα σκηνοθέτησε ο ίδιος και ότι δεν είχε συνεργό.