Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θέμα χρόνου η εξιχνίασή του-Ενδείξεις ενοχής του συζύγου της Καρολάιν

Ραγδαίες είναι τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις στο έγκλημα των Γλυκών Νερών, καθώς τα όσα είχε καταθέσει αρχικώς ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε η 20χρονη φαίνεται να αποδομούνται μετά τα νέα δεδομένα που έχουν ανακύψει από την εξερεύνηση των ψηφιακών πειστηρίων, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ίδιες πηγές μιλούν για ισχυρές ενδείξεις ενοχής που από μοναδικό μάρτυρα φαίνεται να καθιστούν βασικό ύποπτο της δολοφονίας της συζύγου του τον 32χρονο, ενώ σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα φαίνεται πως αποκλείεται το ενδεχόμενο ληστείας.

Σημειώνεται ότι σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα η κατάθεση του 32χρονου συζύγου της 20χρονης Καρολάϊν, που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 11ης Μαϊου, δίπλα στην μόλις 11 μηνών κόρη της μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Ο 32χρονος πιλότος, που αποτελεί τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα της ανθρωποκτονίας, μεταφέρθηκε αμέσως μετά το μνημόσυνο της συζύγου του, που τελέστηκε το πρωί, στην Αλόννησο, με τη συνοδεία αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου καταθέτει εκ νέου και καλείται να δώσει εξηγήσεις σχετικά με ορισμένα «θολά» σημεία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα νεότερα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, είναι τα εξής: Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβαδίζει χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος. Παράλληλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.

Παράλληλα, «φως» στην υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ρίχνει και το βιομετρικό ρολόϊ – κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, την ώρα που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σύζυγός της έπρεπε να ήταν νεκρή.

Με τα νεότερα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, πιστεύει ακράδαντα ότι είναι πλέον θέμα χρόνου και ειδικότερα ωρών η εξιχνίαση της υπόθεσης.