Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Μένιος Φουρθιώτης μετά την προφυλάκισή του

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε στις 9 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα ο Μένιος Φουρθιώτης.

Προφυλακιστέος είχε κριθεί τόσο ο ίδιος όσο και οι δυο συγκατηγορούμενοί του, από ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την πολύωρη απολογία τους, το Μεγάλο Σάββατο 1η Μαΐου.

Οι άλλοι δυο συλληφθέντες για την υπόθεση θα μεταφερθούν στις φυλακές Μαλανδρίνου και Λάρισας αντίστοιχα.

Η απόφαση για την ποινική μεταχείριση των τριών κατηγορουμένων,  σύμφωνα με πληροφορίες, ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ύστερα από μία διάσκεψη που διήρκησε περίπου τρεις ώρες.

Προηγήθηκε η απολογία των τεσσάρων κατηγορουμένων που διήρκησε περίπου 6 ώρες με τον βασικό κατηγορούμενο να δίνει τις εξηγήσεις του για ένα δίωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, θα εκτίσει εκεί το διάστημα της προφυλάκισής του, μέχρι να ξεκινήσει η δίκη.

Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες ο Φουρθιώτης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής αρνήθηκε τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί ότι ο ίδιος σχεδίασε τις επιθέσεις στο σπίτι του.

Παράλληλα, την ίδια στάση φέρονται να έχουν κρατήσει και οι δύο άνδρες που φέρονται ως οι δράστες των επιθέσεων στην οικία Φουρθιώτη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι ίδιοι επέμειναν ότι η μόνη τους σχέση με τον Μένιο Φουρθιώτη είναι ότι τους είχε προσλάβει ως φύλακες μετά την απόφαση να αποσυρθεί η αστυνομική συνοδεία.