Το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Καραϊβάζ-Συγκλόνισε ο επικήδειος λόγος του γιου του

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και θλίψης τελέστηκε η κηδεία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ το μεσημέρι της Κυριακής, στη γενέτειρά του, τη Δράμα.

Η εξόδιος ακολουθία του δολοφονημένου δημοσιογράφου τελέστηκε στο εξωκλήσι της Ζωοδοόχου Πηγής Καλλίφυτου, παρουσία λίγων συγγενών, με τραγικές φιγούρες τη σύζυγο, το γιο, τη μητέρα και την αδερφή του άτυχου δημοσιογράφου.

khdeia_4

Σύμφωνα με την  ιστοσελίδα «ergasia-press», η σύζυγος και ο γιος του Καραϊβάζ, η αδελφή του που ήρθε από το εξωτερικό και η μητέρα του, η οποία ζει μόνιμα στην Καλλίφυτο, καθώς και συγγενείς και φίλοι, αποχαιρέτησαν το αγαπημένο τους πρόσωπο σε κλίμα ανείπωτης οδύνης.

khdeia_1

Εκείνο που πραγματικά συγκλόνισε και έκανε ακόμη και τους πιο δυνατούς να «λυγίσουν», ήταν ο επικήδειος λόγος του γιου του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

khdeia_3

Μεταξύ άλλων, ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε για το πόσο μεγαλόψυχος ήταν ο πατέρας του και την καλοσύνη που τον διέκρινε, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ο πατέρας μου αγαπούσε το καλό φαγητό, τη ζωή, την καλοπέραση και τους ανθρώπους και πιστεύω ότι θα συγχωρούσε και τους δολοφόνους του αν μπορούσε».

khdeia_5

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, όταν η σορός του Γιώργου Καραϊβάζ βγήκε από το παρεκκλήσι, ο γιος του του έβαλε να ακουστεί το τραγούδι «Το βουνό» για να του πει το τελευταίο «αντίο».

khdeia_2