Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στα Διαπόντια νησιά, όπου γίνονται οι εμβολιασμοί (Video)

Τους Οθωνούς και την Ερεικούσα επισκέπτεται σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με αφορμή την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος για τους κατοίκους των Διαποντίων Νησιών, που αποτελούν τον ακρογωνιαίο βορειοδυτικό λίθο της ελληνικής επικράτειας.

Η κα  Σακελλαροπούλου συνοδεύεται από τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέλη.

Ο εμβολιασμός των ελάχιστων μόνιμων κατοίκων του παραμυθένιας ομορφιάς ακριτικού νησιωτικού συμπλέγματος που αποτελείται από το Μαθράκι, τους Οθωνούς και την Ερεικούσα ξεκίνησε, ήδη από την Κυριακή το πρωί, από  κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που έφτασε για τον σκοπό αυτό στο Μαθράκι, με σκάφος του λιμενικού και συνεχίστηκε στην Ερεικούσα, ενώ σήμερα ολοκληρώνεται στους Οθωνούς, παρουσία πια, της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαρόπουλου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Διαπόντια νησιά, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Οθωνοί, Ερείκουσα, εμβολιασμοί

Πρώτος σταθμός της Προέδρου της Δημοκρατίας με την άφιξή της στους Οθωνούς θα είναι το εμβολιαστικό κέντρο του νησιού, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των ηρωικώς πεσόντων ανδρών του υποβρυχίου «ΠΡΩΤΕΥΣ».

Η κα Σακελλαροπούλου μετά τους Οθωνούς μετέβη στην Ερεικούσα, όπου και πραγματοποίησε επίσκεψη στο δημοτικό σχολείο του νησιού.