Καστελλόριζο: Τούρκοι εθνικιστές μηχανικοί υπεύθυνοι για το βάψιμο της ελληνικής σημαίας με μπογιά

Μια ομάδα Τούρκων εθνικιστών Μηχανικών φέρεται να είναι υπεύθυνη για τη δολιοφθορά που έλαβε χώρα στο Καστελλόριζο, το πρωί του Σαββάτου, με ρίψη κόκκινης μπογιάς επάνω στην ελληνική σημαία που είναι ζωγραφισμένη σε βράχο, επάνω από το λιμάνι του νησιού, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, τα παραπάνω αναφέρονται σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού KARAR TV, που έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα βίντεο, με πλάνα από drone, στο οποίο φαίνεται από ψηλά το Καστελλόριζο και η ελληνική σημαία, μετά τη δολιοφθορά με την κόκκινη μπογιά.

Τι αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο τουρκικός τηλεοπτικός σταθμός

«Μετά την πυρπόληση της τουρκικής σημαίας σε διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη , μια ομάδα Τούρκων πολιτών, μηχανικών στο επάγγελμα, έβαψε την τεράστια ελληνική σημαία στο νησί Καστελόριζο με κόκκινο χρώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από διάφορες πηγές, χρησιμοποιήθηκαν 100 κιλά μπογιάς στην επιχείρηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου, 26 Σεπτεμβρίου. Σε νυκτερινές πτήσεις, που δεν αντιλήφθηκαν οι Έλληνες στρατιώτες και συνεχίστηκαν μέχρι τις 09:00 το πρωί χρησιμοποιήθηκαν drone».